Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Denner / Shermann: egy régi ismerős lett a dobos

0203snowySnowy Shaw lett Hank Shermann és Michael Denner közös csapatának dobosa. A formáció első nagylemeze most készül, megjelenése valamikor az év derekára várható.

Befejeződtek a Denner / Shermann projekt első albumának dobfelvételei, és jó hír, hogy a Mercyful Fate két legendás gitárosa egy régi kollégával, Snowy Shaw-val állt össze a munkálatok idejére. Mint emlékezetes, a svéd muzsikus korábban a Fate és King Diamond zenekara mellett olyan bandákban zenélt, mint a Therion, a Dream Evil, a Memento Mori vagy a Dream Evil. A projektről ezen túlmenően nem tudni sokat, az egész ügy beindulása is meglehetősen spontán módon történt. „Felvettünk egy videót a Don’t Break The Oath lemez évfordulójára, és olyan inspirált hangulatba jöttünk, hogy az ötletből végül egy Denner / Shermann nevű projekt született", mondta korábban Hank. „Amellett, hogy a saját bandáinkkal, a Shermann Tankkel és a Denners Trickbaggel is dolgozunk, most lehetőségünk nyílik arra is, hogy kiterjesszük azt az együttműködést, amelyet a '80-as évek elején kezdtünk a Mercyful Fate-tel.”

Ami a Mercyful Fate esetleges újonnani aktivizálását illeti, állítólag előbb-utóbb ezen a téren is megmozdul majd valami.

 

Hozzászólások 

 
+6 #2 the raven 2015-02-03 11:10
Idézet - Wendiii:
Ez egyre érdekesebb. Kíváncsi vagyok, mikor jelentik be, hogy a basszeros Timi Hansen, az énekes pedig King Diamond. Ja, és nevet változtatnak, Mercyful Fate-re. :)

Francba...ezt én akartam írni...:)
Idézet
 
 
+7 #1 Wendiii 2015-02-03 10:42
Ez egyre érdekesebb. Kíváncsi vagyok, mikor jelentik be, hogy a basszeros Timi Hansen, az énekes pedig King Diamond. Ja, és nevet változtatnak, Mercyful Fate-re. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.