Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Deceiver, Deceiver: négy év után új dallal jelentkezett az Arch Enemy

Négy év óta először új dallal jelentkezett az Arch Enemy. A Deceiver, Deceiver egyelőre önálló single-ként jött ki, új lemezről nincs információ.

1021ae

Új dalt mutatott be az Arch Enemy. A Jacob Hansen által kevert Deceiver, Deceiver az első dal a bandától a 2017-es Will To Power lemez számai óta, és alább meghallgatható, illetve 18 órától videója is megtekinthető. „Hogy mi van? Tényleg négy év telt el azóta, hogy új Arch Enemy-zenét mutattunk volna be? – hitetlenkedik maga Mike Amott gitáros is. – Repül az idő… Főleg, amikor az ember évekig turnézik, utána kivesz némi szabadságot, aztán mindenkit telibe talál egy kibaszott világjárvány! Az elmúlt néhány év mindenkinek keményen telt, és csodálatos látni, ahogy most már minden jön vissza. Épp ez tűnik a megfelelő pillanatnak, hogy mi is előrukkoljunk egy vadiúj nótával. A Deceiver, Deceiver nem éppen a legvidámabb számunk, de higgyétek el, baromira örülünk, hogy ismét itt vagyunk!”

Az Arch Enemy 2022. október 26-án Budapesten játszik a European Siege turné keretében a Behemoth, a Carcass és az Unto Others társaságában. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.