Shock!

december 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Deceiver, Deceiver: négy év után új dallal jelentkezett az Arch Enemy

Négy év óta először új dallal jelentkezett az Arch Enemy. A Deceiver, Deceiver egyelőre önálló single-ként jött ki, új lemezről nincs információ.

1021ae

Új dalt mutatott be az Arch Enemy. A Jacob Hansen által kevert Deceiver, Deceiver az első dal a bandától a 2017-es Will To Power lemez számai óta, és alább meghallgatható, illetve 18 órától videója is megtekinthető. „Hogy mi van? Tényleg négy év telt el azóta, hogy új Arch Enemy-zenét mutattunk volna be? – hitetlenkedik maga Mike Amott gitáros is. – Repül az idő… Főleg, amikor az ember évekig turnézik, utána kivesz némi szabadságot, aztán mindenkit telibe talál egy kibaszott világjárvány! Az elmúlt néhány év mindenkinek keményen telt, és csodálatos látni, ahogy most már minden jön vissza. Épp ez tűnik a megfelelő pillanatnak, hogy mi is előrukkoljunk egy vadiúj nótával. A Deceiver, Deceiver nem éppen a legvidámabb számunk, de higgyétek el, baromira örülünk, hogy ismét itt vagyunk!”

Az Arch Enemy 2022. október 26-án Budapesten játszik a European Siege turné keretében a Behemoth, a Carcass és az Unto Others társaságában. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.