Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Death Angel: négy új dal már kész, jön a Rockmaraton és a Thrashumentary

0820daA 2013-as The Dream Calls For Blood vélhetően a Death Angel legerősebb albuma volt az újjáalakulás óta, és a Bay Area-hősök már dolgoznak is a folytatáson. Előtte azonban még az idei Rockmaratonon is el lehet csípni őket.

„A lemez Death Angel-ízű lesz”, szögezte le a Groovey.TV kérdésére Ted Aguilar gitáros. „Úgy gondolom, nem fogjuk megpróbálni felülmúlni a legutóbbi albumot, mert az ember nem teremthet újra egy adott időpillanatot. A The Dream Calls For Blood az a The Dream Calls For Blood, ez a következő meg a következő album lesz. Négy dalunk már van. Szöveg még nem íródott hozzájuk, de a zenénk mindig is súlyos lesz. Vagyis a Death Angel hangzásának alapjai továbbra is bennük vannak, de nehéz megfogalmazni, milyen irányba fordultunk, amíg nem vettük fel, nem kevertük meg és nem masztereltük a végleges anyagot. Mi ugyanis úgy írunk, hogy elkészül egy dal, ez azonban egészen a felvételekig folyamatosan változik. Sőt, néha még utána, a keverési fázisban is: na, azt akkor ott most változtassuk meg… A The Dream Calls For Blood nagyszerű lemez, büszkék vagyunk rá, a következő album pedig ugyanúgy Death Angel lesz, csak éppen a zenekar mai állapotát mutatja majd. Nem mondom most azt, hogy ilyen lesz meg olyan lesz, hogy aztán a végén másmilyen legyen. Ki tudja még most, hogy szól majd? De az biztos, hogy jó lesz.”

Jó hír, hogy a zenekar végre elkészült az évek óta ígérgetett Thrashumentary DVD-vel is, amelyet a mostani állás szerint valamikor nyár végén jelentethet meg a Nuclear Blast. A dokumentarista jellegű videóanyag mellé egy komplett koncertfelvételt is tesznek majd CD-n, amelyet San Franciscóban rögzítettek. Mielőtt azonban ez kijön, a zenekart még el lehet csípni Magyarországon is, hiszen ők is fellépnek az idei Rockmaratonon. További információk itt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Tulus 2015-05-10 10:11
Nagyon várom már, a Dream fantasztikus lemez volt, mindjárt meg is hallgatom :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.