Shock!

március 31.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

David Coverdale és Michael Bolton is szóba került a Black Sabbath énekeseként

0312boltonFolyamatosan derülnek ki a kevésbé ismert anekdoták a Black Sabbath hihetetlenül gazdag karrierjéből. Most például Tony Iommi azt árulta el: Ronnie James Dio távozása után nemcsak David Coverdale, hanem Michael Bolton csatasorba állítása is felmerült náluk...

Korábban is lehetett már hallani, hogy Michael Bolton állítólag járt meghallgatáson a Black Sabbathnál a '80-as évek elején, Ronnie James Dio távozása után. Az énekes kacsának minősítette ezeket az értesüléseket, most azonban maga Tony Iommi erősítette meg: így történt. „Miután Dio kikerült a képből, felhívtam David Coverdale-t", idézte fel a gitáros a Gibson TV-nek. „Mondta, hogy most rakta össze a Whitesnake új felállását, és kérdezte, miért nem szóltam neki korábban. Én meg: hát mert Dio korábban nem ment el, most kerültünk ebbe a helyzetbe... Szóval elég sokat keresgéltünk, és számos különböző énekest meghallgattunk. Hiszed vagy sem, Michael Bolton is köztük volt. Ő volt az egyik, akit kipróbáltunk, ami tényleg elég különös így utólag..."

Michael Bolton a szóban forgó időszakban persze még nem számított szupersztárnak a tengerentúlon, egy Blackjack nevű saját bandában zenélt, akikkel még fel is léptek Ozzy Osbourne akkori szólócsapata előtt. Mint ismeretes, a Sabbath végül Ian Gillan mellett döntött, aki azonban nem maradt sokáig, a kollaboráció az 1983-as Born Again lemezre korlátozódott.

 

Hozzászólások 

 
#1 Gábor 2020-03-12 18:26
Meghallgattam volna Coverdale-t, ahogy a Hand of Doom-ot énekli... vagy a Mob Rules-t...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.