Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dave Lombardo is inspirálta Bill Wardot új szólóalbumának dalainál

0820bwBill Wardról az utóbbi másfél évben gyakorlatilag kizárólag a Black Sabbath kavarásai kapcsán lehetett hallani, a társai által túlsúlyosnak és formán kívülinek minősített dobos azonban egy új szólóalbumon is dolgozik. A lemez Accountable Beats címmel jelenhet meg valamikor a közeljövőben.

„Szeretném azt gondolni, hogy nagyon hamar kijön az album", mondta Ward a Groovey.TV-nek a lemezről. „Nagyjából húsz további napra van szükségem a keveréshez, de lehet, hogy tizenöt is elég lesz. Már minden keverési stádiumban van, nagyjából nyolc dalt még úgy negyven százalékban kell tovább keverni. És ennyi, ha ezzel megvagyunk, kész lesz."

Ward szerint igen markáns zenei anyag várható az albumtól. „Nagyon súlyos, kibaszott súlyos! Én dobolok a dalok kilencven százalékában. Amikor a legutóbbi Black Sabbath turné befejeződött, annyira fel voltam pörögve, hogy simán nekiindultam volna még egy menetnek. Tele voltam energiával, és az itteni számok közül némelyik alapjait hetekkel a hazatérésem után rögzítettem. Hangosra, durvára akartam megcsinálni őket, szóval akad az Accountable Beatsen néhány igen erős téma. Az egyiknek olyan lábdobos témái vannak, hogy majdnem megöltek! Baromi gyorsak ... Amikor olyan embereket látok, mint Dave Lombardo, aki jó cimborám, és körülöttük mozgok, mindig azt mondom: haver, ez nekem is kell!"

Ward zenésztársainak kiléte egyelőre nem ismert.

 

Hozzászólások 

 
+3 #5 Lacza Gergely 2013-08-21 09:52
Az új szólóalbum csúcspontja az Angel of Death átdolgozása lesz? Vagy nem értem. :D
Idézet
 
 
+3 #4 Kiss Péter 2013-08-20 12:21
Profi mellébeszélő az öreg. Ennyi üres szöveget nyomni, és még úgy is hangzik, mintha komolyan kellene venni. Nem lenne egyszerűbb, ha őszinte lenne? Hiszen neki már nem sok veszíteni valója van. Ha annyit mond, hogy nem fizettek neki eleget ahhoz, hogy feldobolja az utolsó BS lemezt, akkor nem kellene belemennie ilyen kellemetlen nyilatkozatokba . Meg az úgynevezett nagyközönség is sértve érezheti magát, hogy ennyire azért ne próbáljon hülyének nézni senkit.
Idézet
 
 
+3 #3 Wendiii 2013-08-20 10:56
Én csak azt nem értem, hogy melyik Sabbath turnéról beszél? Az 1983-as Born Again turnéjáról, vagy az 1997-es reunion turnéról (ahonnan, ha jól emlékszem, haza KELLETT jönnie az infarktus miatt)? :)
Egyébként ezek az öreg rókák tudnak meglepetést okozni, lásd az első két Geezer album.
Idézet
 
 
+1 #2 matheusthemaggot 2013-08-20 10:44
"a társai által azonban túlsúlyosnak és formán kívülinek minősített dobos azonban" Egyel több, mint amennyinek lennie kéne:)
Idézet
 
 
+2 #1 Aladin 2013-08-20 10:34
"Én dobolok a dalok kilencven százalékában." És a maradék tízben? Lombardo? :-D:-D:-D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.