Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csak semmi matek: már idén lesz hármas Black Country Communion

A Black Country Communion nemcsak zenei világában idézi a '70-es évek nagyjait, de lemezkészítési tempójában is: 2010-ben kijött az első lemezük, amit tavaly máris követett a kettes, idén pedig a harmadik is megérkezik.

A Black Country Communion tagjai nem agyalnak túl sokat az egyes lemezeken: Glenn Hughes, Joe Bonamassa és Derek Sherinian addig ütik a vasat, amíg az meleg, és már júniusban stúdióba vonulnak, hogy felvegyék az új anyagot. A szupergroup harmadik albuma így már 2012 végén a boltokba kerülhet.

„Csináltunk két sikeres albumot és egy koncert DVD-t, és nagyon-nagyon elégedettek vagyunk azzal a zenei fejlődéssel, amit produkáltunk", magyarázta Hughes az Artisannak adott interjújában. „Vagyis sínen vagyunk mostanság. Az új lemez pedig az eddigi folytonosságot képviseli majd. Lesz rajta némi sötétebb cucc is, mert a mostanában született szövegeim között akadnak elég borongósak is. Vagyis akad majd némi dráma az albumon, és én a magam részéről szeretem a zenében a drámaiságot. De az eddig megírt dalaim összességében abszolút az első két anyag folytatását jelentik."

A hármas Black Country Communion producere alighanem ismét Kevin Shirley lesz majd. Glenn Hughes emellett idén valószínűleg új szólóalbummal is jelentkezik, amit ismét rockosabbnak ígér.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.