Shock!

január 24.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Cornell emlékére szólt a Like A Stone Serj és a Prophets Of Rage előadásában

0605porKülönleges előadással emlékezett meg Chris Cornellről három egykori zenésztársa: a Prophets Of Rage hangszeresei a nürnbergi Rock Im Park fesztiválon a System Of A Down frontemberével közösen játszották el az Audioslave Like A Stone-ját.

Chris Cornellről is megemlékezett a Rock Im Park fesztiválon a hétvégén Tom Morello, Tim Commerford és Brad Wilk, akik a 2000-es évek elején három kiváló albumot is készítettek a Soundgarden májusban elhunyt frontemberével. A három zenész jelenleg a Prophets Of Rage-dzsel járja az európai fesztiválokat, de a tisztelgés természetesen nem Chuck D-vel vagy B-Reallel a mikrofonnál valósult meg: a nürnbergi feszten a System Of A Down énekesét, Serj Tankiant hívták színpadra, hogy elénekelje velük az Audioslave egyik legnagyobb slágerét, a Like A Stone-t. Az előadás videója alább meg is tekinthető.

Tankian maga egyébként halála előtt egy hónappal találkozott utoljára Cornell-lel, méghozzá annak a The Promise című, az örmény népirtásról szóló dokumentumfilmnek a premierjén, amelynek zenéjéhez mindketten hozzájárultak. „Jó formában volt, interjúzgatott, és a jó ügy érdekében harcolt”, idézte fel az estét a Rolling Stone-nak Serj. „Azok közé tartozott, akik igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy a velük egy helyiségben tartózkodók mind kényelmesen érezzék magukat. Udvarias, érzelmes és türelmes volt. Előtte pedig Elton John hetvenedik születésnapi gáláján találkoztunk, ahol leültünk, és hosszasan beszélgettünk, elsősorban a turnézásról. Számomra ma már semmi újdonságot nem jelent a dolog, ő viszont éppen ellentétesen állt a kérdéshez: nagyon izgatott volt a Soundgarden turnéja miatt, és tele volt ötletekkel, tervekkel.”

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 endru 2017-06-06 08:55
nekem nem tűnt ripacsnak.
csak simán nem igazán jó, ahogy énekel - egy csomó helyen... elég fura néha, na :)
Idézet
 
 
#1 A Brenner 2017-06-05 18:14
Annak idején imádtam a SOAD-t, de mekkora ripacs már Serj. Ezt kár volt erőltetni. B-Real a háttérben viszont zseniális.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.