Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Chris Barnes: „A Bleeding óta nem dolgoztam ilyen súlyos albumon!”

Habár nemrég elveszítették ritmusszekciójukat, Chris Barnes hörgős bevallása szerint nem lankad a Six Feet Under lendülete. A patinás floridai death metal bandához a napokban főállású másodgitárosként csatlakozott Rob Arnold, a Chimaira egyik hathúrosa, megkezdődött a dalírás, Barnes pedig egyenesen pályafutása legsúlyosabb és legjobb anyagát ígéri a Cannibal Corpse 1994-es The Bleeding albuma óta.

„Nem is lehetnék boldogabb az új dalok és az új felállás miatt", lelkesedett Chris a történteken felbuzdulva. „Robbal és az új dobosunkkal, Kevin Talley-val éppen friss nótákon dolgozunk, és mindannyian teljesen belelkesedtünk a banda jövője, illetve a dalokból áradó nyers intenzitás miatt, amit közösen megteremtettünk. Ez a legsúlyosabb, legizgalmasabb anyag, amin csak a Cannibal Corpse The Bleeding albuma óta dolgoztam, és teljesen feltüzelt, hogy Rob kisegít minket az elkészítése során! Elkötelezettek vagyunk, hogy a brutalitás következő szintjére juttassuk a Six Feet Undert!"

„Óriási megtiszteltetés és lehetőség számomra, hogy egyik legnagyobb bálványom, Chris Barnes hívott közös munkára", nyilatkozta Rob Arnold. „A Six Feet Under és a Barnes-korszakos Cannibal Corpse felbecsülhetetlen hatást gyakorolt rám fiatal muzsikusként, és gyakorol ma is. 1996-ban, kölyökként az első sorban üvöltöttem szét a fejemet a Lycanthropyra és a Torn To The Bone-ra, most pedig itt vagyok, és arra kértek, hogy játsszam velük a színpadon is ugyanezeket a nótákat. Valóra váltak az álmaim! Azok a dalok pedig, amiken dolgozunk, iszonyatosan szaggatnak!"

A Six Feet Undert az év elején hagyta ott a ritmusszekció, Terry Butler basszusgitáros és Greg Gall dobos. Gall utódját viszonylag gyorsan megtalálta a banda a Daath-ból, a Misery Indexből és szintén a Chimairából ismert Talley személyében, azt azonban még mindig nem tudni, ki basszusgitározik majd a színpadon Steve Swanson és Rob Arnold mellett. Butler egyébként kilépését követően azonnal belépett az Obituarybe.

Az új Six Feet Under mű megjelenése valamikor az év második felében várható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.