Shock!

szeptember 24.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Charlie már írja az új Anthrax-dalokat

0223anthraxNoha a legutóbbi Anthrax-lemez, a For All Kings még nem olyan régi, Charlie Benante már nagyban írja a dalokat a folytatásra. Viszont mielőtt ez kijön, akár még egy újabb nosztalgiakört is futhatnak…

A milwaukee-i 102.9 The HOG rádiónak nyilatkozott az új Anthrax-dalok státuszáról a csapat dobosa és fő dalszerzője, Charlie Benante. Ugyan a banda legutóbbi albuma, a For All Kings tavaly év elején jelent meg, vagyis távolról sem tekinthető réginek, Charlie saját bevallása szerint már elég jól halad.

„Már küldtem is ötleteket a többieknek, és Scottot tényleg nagyon felspannolták, roppant izgatott lett tőlük. Most pedig folytatom a munkát. Szeretek efféle visszajelzéseket kapni, mert még inspiráltabb leszek tőlük, hiszen tudom, hogy jó úton járok. Úgy szoktam dolgozni, hogy összerakok hat-nyolc nótát, amelyek jellegzetesen anthraxesek, aztán lehet más irányokba fordulni, kipróbálni egyéb irányokat is. De mindenképpen jó, ha van egy stabil alap”, fejtette ki a dobos.

Az Anthraxre idén még egy latin-amerikai turné vár, aztán elvileg kicsit pihenőre vonulnak. Mielőtt azonban még az új album megjelenne, vagy egyáltalán komolyabban ráfordulnának a munkára, jövőre, a megjelenés harmincadik évfordulóján speciális díszkiadásban hozzák ki a State Of Euphoria lemezt. Amikor az interjúban rákérdeztek Charlie-nál, hogy futhatnak-e akár ezzel is egy olyan nosztalgiakört, mint tavaly és idén az Among The Livinggel, a dobos annyit felelt: elképzelhető.

Az Anthrax idén kétszer is játszott Budapesten, először márciusban, majd júniusban.

 

Hozzászólások 

 
+9 #1 Kondi István 2017-08-27 09:16
Jó lenne. Én örülnék neki. Mind a két pesti koncert óriási volt, főleg a márciusi az Among lemez miatt. Scott egyébként a bristoli buli végén meg a Persistence of time-ot hozta fel, hogy lehetne csinálni azzal is egy turnét. Lehet, csak poénnak szánta. Mindegy, én arra is vevő lennék. Remélem hogy a Glasgow-ban felvett bulijuk még idén kijön!! https://www.youtube.com/watch?v=XzcP7S_rFBo
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.