Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Cavalera: új videó a Necromancerhez, november 30-án budapesti koncert

November 30-án Budapesten lép fel Max és Igor Cavalera. A Sepultura két alapítója a zenekar első EP-jének és nagylemezének újravett változata kapcsán turnézik, amelyhez most egy friss szövegvideó is készült.

0414max

A Nuclear Blastnél jelent meg nyáron Max és Igor Cavalera két új kiadványa, a Bestial Devastation és a Morbid Visions újravett változata. A testvérpár Arthur Rizk producer felügyelete mellett vette újra a Sepultura első két kiadványát, az 1985-ös Bestial Devastation EP-t és az 1986-os Morbid Visions albumot. „Az ember évről évre keményebbé válik, de néha vissza kell térnie a kezdetekhez – mondja Max. – Fantasztikus mai hangzással, de nyers és időtlen szellemiségükkel vettük fel a Bestial Devastationt és a Morbid Visionst. Az új borítók pedig a mát tükrözik: pokolian apokaliptikusak! És van két új dal is, azokból az időkből származó riffekkel, amikre még emlékeztünk." „Mindig is úgy éreztem, hogy a korai munkáinknak nem szolgáltatott igazságot a felvételek színvonala – teszi hozzá Igor. – Vagyis igazán különleges pillanat az életünkben ez a mostani, és nagyon büszkén adjuk majd közre a nagyszerű Bestial Devastation és a Morbid Visions lemezeket, őrületes vizuális csomagolásban!"

A Necromancerhez most szöveges videó is készült a turné megtámogatására, hiszen a testvérpár ősszel egy európai körút keretein belül is bemutatja majd a kiadványokat, amelynek magyar állomása is lesz: a koncertre november 30-án kerül sor a Dürer Kertben. A koncerteken Igor Amadeus Cavalera gitáros (Go Ahead And Die) és Travis Stone basszer (Pig Destroyer) teszi majd teljessé a felállást. Részletek és jegyinformációk itt. Max Cavalera augusztus elején egyébként már járt Magyarországon, akkor a Soulfly élén.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.