Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Cavalera, Hypocrisy és Moonsorrow a Rockmaratonon

Újabb csomag külföldi fellépőt jelentett be a Rockmaraton. A rendezvény nemzetközi felállása gyakorlatilag véglegesnek tekinthető.

0418rockmaraton

Hosszabb kihagyás után, 2024-ben ismét életre kel a Rockmaraton. A fesztivált július 11-15. között Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten, vagyis az utolsó években rendszeresített helyen tartják majd. A szervezők most újabb fellépőket jelentettek be, és ezzel a csomaggal véglegesedett a nemzetközi előadómezőny: jön a Max és Igor Cavalerát soraiban tudó Cavalera – avagy Cavalera Conspiracy –, a svéd death metal egyik bástyája, a Hypocrisy, illetve a finn folk metalos Moonsorrow.

Az idei rendezvény legfőbb fellépője a Judas Priest lesz, a további nemzetközi fellépők az Amorphis, a Beast In Black, a Carcass, a Marduk, az Uada, az Accept, a Caliban, a Destruction, a Sick Of It All, a Dog Eat Dog, az Igorrr, az Unearth, a Dynazty, a Krisiun, a The 69 Eyes, az Alestorm, az annisokay, az Evil Invaders, a Ratos de Porão és a Rotting Christ.

A magyar színtérről többek között ott lesz a fesztiválon az Ossian, a Pokolgép, a klasszikus Pokolgép-szettel operáló Totális Metál szupergroup, a Lord, a Junkies, a Sing Sing, a Road, a Depresszió, a Leander Kills, az Alvin és a Mókusok, a Social Free Face és a Liberal Youth is. Ez természetesen korántsem a végleges és teljes lista.

A rendezvényről további részletek itt. A szervezőkkel készített interjúnkból a háttérről is mindent megtudhatsz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.