Shock!

január 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Budapesten a Life Of Agony és a Static-X közös turnéja

1213loasxRövid, közös nyári turnén vesz részt Európában a Life Of Agony és a Static-X. A két zenekar Budapesten is fellép.

Augusztus 4-én közös, társult főzenekari koncertet ad a Dürer Kertben a Life Of Agony és a Static-X. A két csapat mindössze öt közös bulit nyom jövő nyáron Európában, ezek közül nyerte meg Budapest a legkeletibb állomást.

A Life Of Agony nemrég megjelent új lemeze, a The Sound Of Scars turnéjának keretében játssza majd a koncerteket. Mina Caputóék visszatérő vendégnek számítanak Magyarországon, a turné másik főattrakciója, a Static-X azonban még soha nem játszott nálunk. Persze tény, hogy a banda idei újjáéledése eléggé megosztotta a rajongókat, hiszen a mikrofonnál egy hivatalosan mindmáig meg nem nevezett frontember, Xer0 áll a 2014-ben elhunyt Wayne Static helyén. A maszk mögött a szakmabeliek és a rajongók egyaránt Edsel Dope-ot, a Dope énekesét sejtik. Őt leszámítva azonban a felállás megegyezik a zenekar első nagylemezét, az 1999-es Wisconsin Death Tripet jegyző leosztással.

Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.