Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Black Veil Brides & Bob Rock: Metallica vagy '94-es Mötley Crüe?

0903bvbOktóber 27-én jelenik meg a Los Angeles-i Black Veil Brides új nagylemeze. Az albumnak hivatalosan nincs címe, de a csapat IV-ként is emlegeti – ugyanakkor a producer Bob Rock volt, és ugye az ő pályafutása során már születtek nagyon komolyan berobbant és nagyon komolyan megbukott s/t lemezek is…

Bob Rockkal készítette el a tavalyi Wretched And Divine: The Story Of The Wild Ones konceptlemez folytatását a Los Angeles-i modern hard rocker Black Veil Brides. Andy Biersackék komoly erőfeszítéseket és pénzeket fektettek az albumba, amitől a banda kimondva-kimondatlanul még komolyabb áttörést vár az Egyesült Államokban. „A Bob Rockkal közös munkában az a legérdekesebb, hogy heteken és heteken át ragaszkodik a pre-produkciós munkához, a közös dalszerzéshez és jammeléshez”, mondta Andy a felvételekről a Rock Soundnak. „Tisztában voltam vele eddig is, hogy a zenekarom tagjai rendkívül tehetséges zenészek, de soha nem szántuk rá az időt, hogy heteken át folyamatosan írjunk egy helyiségben összezárva. Most viszont ez történt: középen volt egy kis mikrofon, és Bob vezényelt bennünket. Ha valami mindenkinek tetszett, megpróbáltunk összerakni belőle egy demót. Ez az egész esélyt adott számunkra ahhoz, hogy valami organikusat alkossunk, és jobban megismerjük a saját dalainkat.”

0903bvbcAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Heart Of Fire
02. Faithless
03. Devil In The Mirror
04. Goodbye Agony
05. World Of Sacrifice
06. Last Rites
07. Stolen Omen
08. Walk Away
09. Drag Me To The Grave
10. Shattered God
11. Crown Of The Thorns

A Black Veil Brides saját állítása szerint véglegesen rátalált a saját hangzására Rock mester segítségével, ami súlyosabb és egyben tradicionálisabban rock’n’rollos is, mint a korábbi lemezek. Kíváncsian várjuk…

 

Hozzászólások 

 
#4 queensryche999 2014-09-04 23:28
Újra elolvasva a felvezető szöveg mondjuk konkrétan erről szól, szóval sorry vagyok :)
Idézet
 
 
#3 queensryche999 2014-09-04 23:23
Idézet - Sárvári Gábor:


Lehetséges, bár ezzel az üzleti asszociációval a többség szerintem nem tud mit kezdeni. Úgy értem mindkét lemez erős, (a '94-es Motley számomra a csapat zeneileg legjobb albuma), jól szólnak és Bobot is legtöbbször ezekkel azonosítják referenciaként a Jovi mellett a cikkekben.
Idézet
 
 
+3 #2 Sárvári Gábor 2014-09-04 21:01
A címmel itt arra akartak gondolom utalni hogy a Fekete Album baromi sikeres album lett és tényleg egy új szintre emelte a Metallica-t, míg a Mötley Crüe album hiába volt zeneileg új és baromi jó, bukott vele a zenekar. Szerintem a címmel ezt akarták igazából kérdezni. Hogy sikeres lesz vagy bukta lesz az album? Nem azt hogy melyikre fog hasonlítani stílusát tekintve.
Idézet
 
 
+1 #1 queensryche999 2014-09-04 09:39
A kérdés persze költői, de remélhetőleg egyik sem. Az is elég, ha megdörren és jók a nóták.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.