Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Az új formula nemcsak több nyers erőt hozott a megszólalásunkba, de nagyobb tér jutott a dallamoknak is”

The Wings Of War címmel, február 22-én jelenik meg az Overkill tizenkilencedik nagylemeze, amelyről Head Of A Pin címmel közzétették a második dalt. A legendás power/thrasherek nem sokkal később Budapesten is újból fellépnek.

1129overkill

A Nuclear Blastnél jön ki tél végén az Overkill következő nagylemeze, amelynek produceri feladatait D.D. Verni basszer és Dave Linsk gitáros látta el, a hangmérnöki és maszterelési felelősség pedig Chris „Zeuss" Harris vállát nyomta. A Travis Smith borítójába csomagolt album az első lesz a sorban, amelyen a tavaly csatlakozott Jason Bittner (Shadows Fall, Flotsam And Jetsam) játéka hallható. „Nagyon élveztük a The Wings Of War munkálatait", mondja Bobby „Blitz" Ellsworth énekes. „Valami régi tűnik most újszerűnek, hiszen változott a zenekar belső dinamikája Jason Bittner csatlakozásával. Az elejétől fogva nagyon kíváncsi voltam, mi sül majd ki ebből, és szerintem sikerült előrukkolnunk egy új, felfrissített Overkill-hangzással, amiben benne vannak a gyökereink, de a jelen is. Ez az új formula nemcsak több nyers erőt hozott a megszólalásunkba, de több tér jutott a dallamoknak is, vagyis igazi win-win szituációról beszélünk. Az a lényeg, hogy az embert ne csak izgassa a változás, hanem váljon is annak részévé. Elárulhatom: a mai napig pokolian jó szórakozás Overkill-lemezeket készíteni!"

overkill_cA dallista az alábbi:

01. Last Man Standing
02. Believe In The Fight
03. Head Of A Pin
04. Bat Shit Crazy
05. Distortion
06. A Mother's Prayer
07. Welcome To The Garden State
08. Where Few Dare To Walk
09. Out On The Road-Kill
10. Hole In My Soul

A Last Man Standing című szám már ismert, most a Head Of A Pin meghallgatható. A zenekar 2019. március 11-én a Barba Negrában játszik a Destruction, a Flotsam And Jetsam és a Meshiaak társaságában, méghozzá a legújabb Killfest turné keretében. A koncertre jegyek már kaphatók. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.