Shock!

június 25.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Az eredmény nem evilági”

A Nuclear Blasthez szerződött a Turilli / Lione Rhapsody, akik már nagyban dolgoznak új lemezükön. A csapat nyáron a Rockmaratonon is fellép.

1213rhapsody

Noha tavaly év elején a Shock!-nak adott interjújában Luca Turilli részletesen kifejtette, miért nem akarja már tovább folytatni a Rhapsodyt, a Budapestet is elért turné óriási sikere azért meggyőzte a gitárost, hogy talán mégis érdemes tovább erőlködni a bandával. Ennek megfelelően a gitáros és Fabio Lione énekes máris dolgozik a Turilli / Lione Rhapsody első nagylemezén, amely nyáron jelenik meg.

A formáció a Nuclear Blasthez szerződött, és jelenleg már a lemez keverése folyik, amelynek készítési költségeihez a rajongók is hozzájárultak egy közösségi finanszírozási kampány keretében, méghozzá több mint 60 ezer euróval. Mint Turilliék korábban is ígérték, ez a Rhapsody modernebb megközelítéssel vezeti majd elő a szimfonikus heavy metalt, mint a korábbi, vagy Alex Staropoli Rhapsody Of Fire-je. „Az első megkevert dalok alapján nincsenek szavaim, hogy leírjam, mit értünk most el”, mondja Lione. „Az eredmény nem evilági, és végre sikerült megvalósítanunk, amit mindig is akartunk. Mindenki nagyon keményen dolgozott is ennek érdekében, én pedig szintén olyan teljesítményt hoztam ki magamból, amilyenről világéletemben álmodtam. Most már majdnem kész is a lemez.”

A csapat tagságát természetesen a turnén látott Rhapsody-veteránok alkotják, vagyis Dominique Leurquin gitáros, Patrice Guers basszer és Alex Holzwarth dobos. Nyáron a Rockmaratonon is ott lesznek, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.