Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Axl / Slash / Duff / Dizzy / Fortus / Ferrer felállásban indulhat turnéra a Guns N’ Roses?

1117axlslashduffTovábbra sem szűnnek a Guns N’ Roses klasszikus felállásának újjáalakulásáról szóló találgatások, sőt, a múlt hét hírei óta csak erősebben tartják magukat a pletykák. Most azonban újabb lehetséges válasz is született arra, milyen felállásban léphet színpadra jövőre a zenekar – és nem is tűnik teljesen alaptalannak…

A The Pulse Of Radión felbukkant információk szerint nem az eredeti, Appetite For Destructiont elkészítő ötös leosztásban állna össze jövőre a Guns N’ Roses W. Axl Rose énekessel, Slash és Izzy Stradlin gitárosokkal, Duff McKagan basszusgitárossal, illetve Steven Adler dobossal. Ha nagyon őszinték akarunk lenni, Izzy remeteéletmódja és Adler megbízhatatlansága miatt eddig sem ez tűnt a legvalószínűbb forgatókönyvnek. Érdekes azonban, hogy a szokás szerint bennfentesekre hivatkozó hírek szerint nem is a jövőre huszonöt éves Use Your Illusion I-II lemezek turnéját lenyomó banda állna színpadra Matt Sorum dobossal, Gilby Clarke gitárossal és Dizzy Reed billentyűssel, hanem egy mutáns felállás. Utóbbiban Axl, Slash és Duff képviselné az alapmagot, melléjük csatlakozna Dizzy, aki a régi csapat szétrobbanása óta is folyamatosan Axllel zenélt, a további két tagot pedig az énekes legutóbbi bandájából emelnék át Richard Fortus gitáros és Frank Ferrer dobos személyében.

Mindez talán furcsán hangzik, de utóbbiak nyilatkozatai alapján egyáltalán nem tűnik légből kapott hülyeségnek: miközben az utóbbi hónapokban Tommy Stinson basszer, illetve Ron „Bumblefoot” Thal és DJ Ashba gitárosok egyaránt távoztak Axl mellől, Ferrer legutóbbi nyilatkozatában is tartotta magát ahhoz, hogy továbbra is a zenekar tagja, Fortus pedig már egy, az énekes és Slash kibéküléséről szóló hírek után adott interjúban úgy fogalmazott: nagy dolgok várhatók jövőre a Guns N’ Roses környékén. Lehet, hogy erre utalhatott? Fortus mindenesetre 2001 óta tag a bandában, Ferrer pedig kilenc éve zenél a Gunsban, vagyis mind Steven Adlernél, mind Matt Sorumnál több időt húzott már le a vöröshajú oldalán.

Akármi is történik, múlt héten újabb nagynevű zenész öntött olajat a Guns-máglyára. Amikor a Twitteren valaki nekiszegezte a kérdést a Mötley Crüe basszerének, hogy mit szólna a régi nagy zenekar összeállásához, Nikki Sixx csak annyit válaszolt: „Újjáalakulnak. Mindenki tudja.” Márpedig neki elég sok közös tapasztalata van a Gunsszal, és alighanem a komoly, bennfentes zeneipari információknak sincs hiányában… Ugyanakkor Vicky Hamilton, a Guns első menedzsere egy Slashsel váltott üzenet alapján azt írta ki a Facebookra, hogy nem lesz reunion. Viszont ez akár a korai éra zenekarára is vonatkozhat, ami a Fortus/Ferrer-leosztás esetén ugye valóban nem állna össze, másrészt Slash nyilvánvalóan hülye lenne egy európai szólóturné kellős közepén bevallani a Guns N’ Roseshoz történt visszatáncolását. És azt azért tegyük hozzá: az érintettek közül senki nem cáfolta még a pletykákat, márpedig sem a gitáros, sem Duff McKagan nem arról híres a szakmában, hogy nagy ködösítők lennének…

Slasht saját bandájával itthon is meg lehet nézni november 18-án, vele készített aktuális interjúnkat pedig itt olvashatod.

kilenc éve zenél a Gunsban, vagyis mind Steven Adlernél, mind Matt Sorumnál több időt húzott már le a vöröshajú oldalán.

 

Hozzászólások 

 
+1 #10 cápaidomár 2015-11-19 02:42
Nem is értem, hogy várhatott valaki az ilyesminél többre. Semmi meglepő. Nem lesz reunion.
Idézet
 
 
+1 #9 Venomádi 2015-11-18 21:57
Na ennek aztán tényleg nem tudom mennyi értelme. Ugyanúgy beszállhatnának Slash-ék a mostaniba is és fordítva, tök ugyanaz. Ráadásul két alap tag hiányzik, akkor ez innentől nem is definiálja a reunion fogalmát. Érti a fene, valószínűleg zenész-logika.
A képen egyébként Slash szörnyen szarul van rászerkesztve? Vagy az ott milyen lény akar lenni? :)
Idézet
 
 
+2 #8 mikorka 2015-11-18 18:10
Izzy nélkül nincs értelme az újjáalakulásnak . Ő a Guns lényege.
Idézet
 
 
+2 #7 Yoe 2015-11-18 17:58
Anno leigázták a világot. Őrizzük meg őket így az emlékeinkben. A reunion szerintem csak rontana a nimbuszukon. Slash "lassan" szólóban is felfelé ívelő pályára áll, szerintem ennek se jönne jól a reunion :)
Idézet
 
 
+1 #6 spacer 2015-11-18 11:36
NEVETSÉGES EZ AZ EGÉSZ AMIT MÜVELNEK! INKÁBB CSINÁLNA AXL EGY UJ LEMEZT VÉGRE!!!
Idézet
 
 
+8 #5 Csabi 2015-11-17 20:31
Nehogy Slash ezért abbahagyja a zenekarát,mert ez csak hakni lenne a Nagy Axl Rose-al , viszont amit láthattunk/hallhattunk Volt fesztiválon, az egy igazi zenekar volt, semmi megjátszás!
Idézet
 
 
+2 #4 heavyervin 2015-11-17 18:59
Ez igy loszart se er nekem.
Idézet
 
 
#3 frontiers 2015-11-17 14:26
Én szerintem meg Jon Bon Jovi és Richie Sambora néven lesz G'N'R reunion :D

Már kezd egy brazil szappanoperához hasonlítani ez az egész.
Idézet
 
 
+4 #2 nikfisz 2015-11-17 11:50
Szerintem meg jó kis feelinges dobos.Richard Fortus meg tökre hasonlít Izzy-re.Már csk egy sityak kéne rá meg egy fehér ing.
Idézet
 
 
+1 #1 MK 2015-11-17 11:28
Mondjuk én a Ferrer gyereket sose bírtam, eléggé "műanyag" az ő játéka. Nem is tudom passzolna e Slash-hez és Duff-hoz?
No mindegy csak legyen valami konkrét!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.