Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Augusztustól ismét szólókarrierjére koncentrálna Ozzy Osbourne?

0530ozzygusLehetséges, hogy – ha nem is véglegesen, de – tényleg leállás következik a Black Sabbathnál a július 4-ei londoni koncert után. Mindenképpen erre utal, hogy Ozzy Osbourne szólófellépést kötött le augusztusra Szöulba – nem nehéz kitalálni, hogy jó eséllyel Gus G is azért mondta le augusztusra esedékes európai bulijait, mert ismét mozgásba lendül az Ozzy-gépezet.

Ozzy Osbourne szólózenekara lesz a dél-koreai Hyundai Card Citybreak Music Festival headlinere, amelyet augusztus 9-10-én rendeznek Szöulban. A rangos eseményen Ozzy mellett a Maroon 5, a Hoobastank és Richie Sambora is fellép majd, de természetesen Dél-Korea nemzeti hőse, a Gangnam Style-ról ismert Psy sem hiányozhat majd a programból. A fesztivál az egyik legnagyobb távol-keleti könnyűzenei rendezvény, tavaly többek között a Metallica, a Muse és a The Stooges fémjelezte. Ozzy újonnani aktivizálódásáról egyébként hetek óta mentek a pletykák, és szinte bizonyos, hogy Gus G is azért törölt több európai fesztiválfellépést – köztük a FEZEN-re tervezett bulit –, mert jelenése van Osbourne mellett. Azt persze nem tudni, követik-e majd a koreai bulit további fellépések is, de tény, hogy az énekes legutoljára 2012 nyarán állt színpadon saját bandájával, és már akkor is csak azért, mert Tony Iommi betegsége miatt le kellett fújni az akkorra tervezett Black Sabbath körutat.

Az persze a fentiek fényében is kérdéses, hogy a július 4-ei londoni buli valóban a világtörténelem utolsó Black Sabbath koncertje lesz-e, mint ahogyan azt nemrég Tony Iommi megpendítette. Geezer Butler pár napja a TimeOutDubainak azt mondta, hogy a csapat nem a nulláról indulna neki, ha akarnának készíteni még egy lemezt. „Négy dalunk még mindig megmaradt legutóbbról, szóval ha ehhez hozzáteszünk négy vagy öt további témát, akkor kihozuhatunk még egy lemezt – ha így látjuk helyesnek. De csak azért, hogy legyen, vagy hogy pénzt keressünk vele, nem fogjuk megcsinálni", fogalmazott a basszer. Maga Ozzy saját bevallása szerint szívesen csinálna még egy Sabbath albumot, de ő sem mindenáron. „65 éves vagyok, szóval ha van még bennünk még egy lemez, megcsinálnám", mondta az énekes a héten a The Nationalnek. „Még nem beszéltünk róla a többiekkel, de ha azt mondják, csináljunk még egyet, én benne leszek. Közben viszont ott van a szólókarrierem is, ami nagyon jól fut, szóval az ottani dolgokon is folyamatosan haladnék előre. Az idő már nem nekem dolgozik, szóval tűzben akarok tartani minden vasat, és amelyik éppen a legforróbb, azt választom közülük..."

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 bogar 2014-05-31 09:56
Idézet - queensryche999:
Tök jó, hogy Ozzy ma már ilyen tisztán és racionálisan gondolkozik. A lehető legjobbakat kívánom a BS-nak és neki is. Szerintem 1-1 lemez mindkét bandánál benne van még az időben. Ozzy-nál talán még 2 is.


Ozzynál pontosan 2, ugyanis erre van még lemezszerződése , ergo ha nem akar súlyos pénzeket fizetni, akkor azokat le kell szállítania. Nem olyan "romantikus" ez, bár annak én is örülök, hogy Ozzy még képes egyáltalán bármire!
Idézet
 
 
+6 #1 queensryche999 2014-05-31 09:42
„65 éves vagyok, szóval ha van még bennünk még egy lemez, megcsinálnám", mondta az énekes a héten a The Nationalnek. „Még nem beszéltünk róla a többiekkel, de ha azt mondják, csináljunk még egyet, én benne leszek. Közben viszont ott van a szólókarrierem is, ami nagyon jól fut, szóval az ottani dolgokon is folyamatosan haladnék előre. Az idő már nem nekem dolgozik, szóval tűzben akarok tartani minden vasat, és amelyik éppen a legforróbb, azt választom közülük..."

Tök jó, hogy Ozzy ma már ilyen tisztán és racionálisan gondolkozik. A lehető legjobbakat kívánom a BS-nak és neki is. Szerintem 1-1 lemez mindkét bandánál benne van még az időben. Ozzy-nál talán még 2 is. Azt a maradék pár évet utána meg töltsék nyugiban, távol a cirkusztól. Nem gondoltam volna, hogy 2014-ben még aktívak lesznek ezek az emberek - Ozzy-ról azt sem, hogy élni fog - és ez már önmagában óriási dolog. Ezek az arcok játszottak először metalt és még mindig itt vannak. Őrület.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.