Shock!

november 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

At The Gates: nézd meg, hogyan játszották a Captor Of Sint!

0709atthegatesJúnius 21-én, a franciaországi Clissonban az At The Gates is megemlékezett a május 2-án elhunyt Jeff Hannemanről: Tompáék a Hellfesten eljátszották a Slayer klasszikus Captor Of Sin dalát, amelyet annak idején lemezre is vettek.

„A következő dal nem At The Gates dal, hanem feldolgozás”, konferálta fel a számot Tomas Lindberg, azaz Tompa. „E zenekar nélkül abban a formában nem létezne ebben a világban az a zene, amelyet annyira szeretünk. Ezt a dalt a modern idők egyik leghatalmasabb dalszerzőjének szeretnénk küldeni. Ez a dal most Mr. Jeff Hannemannek szól. Hölgyeim és uraim, íme a Captor Of Sin!” A Slayer 1984-es Haunting The Chapel minialbumán szereplő dalt az At The Gates annak idején stúdióban is felvette, ez a verzió a klasszikus 1995-ös Slaughter Of The Soul album újrakiadásán szerepelt, mostani francia koncertfelvétele alább megtekinthető.

Noha Tompa legutóbb már nem zárta ki egy esetleges új At The Gates album elkészítésének lehetőségét, a hamarosan szólólemezzel jelentkező Anders Björler gitáros szerint nincsenek ilyen terveik. „Én személyesen sosem gondolkodtam ilyesmiben. Szerintem mások a csapatban meg akarják csinálni, de én biztosan nem. Túl sok idő telt már el azóta, hiszen tizenhat-tizenhét éve adtuk ki a Slaughter Of The Soult. Nem ott tartok az életemben, ahol akkor, és az eredmény nem is szólna úgy, mint a Slaughter Of The Soul folytatása. Ezt pedig biztosan el szeretném kerülni.”

Tompa július 24-én Budapesten, a Dürer Kertben játszik a grindcore all-star projekt Lock Uppal.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 kéjsóvár bohóc 2013-07-09 13:46
Kurva jó zenekar ez az At The Gates!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Legfrissebb galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.