Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Architect To Chaos: még egy új zenekar Paul Di’Annótól

0621paulMár tudjuk pár hónapja, hogy előzetes fogadkozásaival szemben mégsem vonul vissza teljesen Paul Di’Anno, aki egy ideje már karrierje utolsó turnéit bonyolítja. Az Iron Maiden legendás első énekese jelenleg két friss nagylemezen is dolgozik.

Paul Di’Anno hivatalosan tavaly bonyolította karrierje utolsó önálló turnéit, mivel komoly egészségügyi problémákkal küzd, térde különösen rossz, többnyire bottal is jár. Az első Iron Maiden lemezt és a Killerst feléneklő énekes ugyanakkor már a koncertsorozat végével egyértelművé tette, hogy mégsem kívánja abbahagyni a zenélést, csak az Iron Maiden repertoárjából átemelt számokat nyugdíjazná, és azt is bejelentette, hogy újjáalakította régi saját csapatát, a Killerst. Paul a Rock Overdose-nak most elárulta: az új Killers nagylemez mellett egy új zenekarral is játszogat, amely Architect To Chaos névre hallgat, és német muzsikusok kísérik benne az 56 éves énekest. Paul szerint szigorúan nem szólóprojektről van szó, hanem rendes zenekarról, amely már hat saját dallal rendelkezik.

A Killers a ’90-es évek első felében két lemezt jelentetett meg, amelyek közül az 1992-es Murder One kedvező fogadtatásra talált, az 1994-es Menace To Societyvel azonban Di’Anno is ráült az akkortájt divatos Pantera-hullámra, és ezt a váltást már nem igazán fogadta el tőle a tábor. A banda egészen 1997-ig agonizált, majd a 2000-es évek elején egy rövid időre ismét összejöttek, utóbbi újjáalakulásból azonban már nem születtek érdemi eredmények.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Khold 2014-06-21 13:24
Paul szimpatikus, szeretem a hangját. Most is a killers-t hallgatom a Maidentől.
Remélem beindul a Killers, és az Architect is :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.