Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Araya: „Néha vissza sem hívjuk a másikat”

Finoman szólva is áll a bál az utóbbi hónapokban a Slayer körül: Dave Lombardo ismét tisztázatlan státusza valószínűleg azért is zaklatta fel fokozottan a tábort, mert Jeff Hanneman immáron két éve lábadozik súlyos baktériumfertőzéséből, és nincs a csapattal, Kerry King pedig még olajat is önt a tűzre időről időre ismétlődő nyilatkozataival. Tom Araya szerint azonban Hanneman státusza miatt senkinek sem kell aggódnia.

„Nem két emberről van szó”, válaszolta Tom Araya Andrew Haugnak adott interjújában, amikor arra a kérdésre válaszolt, hogy Jeff Hanneman és Dave Lombardo hiányában a Slayer magja két emberre fogyatkozott-e. „Jeff éppen nincs a képben, de továbbra is a kép része. Egyszerűen arról van szó, hogy sokkal hosszabb a lábadozása annál, mint amit ő maga is gondolt volna előzetesen. Tud gitározni, tud új zenéken dolgozni, de még számára is meglepő, hogy ilyen hosszú időbe telik neki a visszatérés. És ugyan senki sem látta, Jeff továbbra is a zenekar része.”

Araya megismételte múltkori kijelentését, amely szerint Hanneman is dolgozik dalokon a banda következő albumához. „Mindannyian reméljük, hogy vannak anyagai, és ő is ezt mondja”, fogalmazott Tom, aki szerint az ellentmondásos vagy annak tűnő nyilatkozatok a csapaton belüli hiányos párbeszédek számlájára írhatók. „Ebben a zenekarban sosem volt igazán jó a kommunikáció. Alkalmanként beszélünk egymással. Néha vissza sem hívjuk a másikat, és ennek semmi más oka nincs, mint hogy lusták vagyunk. Ismétlem, semmi más oka nincs. Küldök neki egy SMS-t, tudom, hogy valószínűleg elolvasta, egyszerűen csak nem válaszolt. Rám ugyanez áll – küld nekem valamit, amire talán válaszolok, talán nem. Ha válaszolok, lehet, hogy csak két hónap múlva. De ez mindig is így ment.”

A Slayer június 26-án Tokajban, a Hegyalja Fesztiválon koncertezik, King gitárpartnereként Gary Holttal, az Exodus gitárosával, aki a héten úgy nyilatkozott: semmiképpen sem hagyná ott saját csapatát a Slayerért.

 

Hozzászólások 

 
-2 #6 neal and jack and me 2013-04-08 07:47
dögunalom már ez a sztori.
Idézet
 
 
#5 feca 2013-04-06 11:38
A másik kedvencem szintén pár éve csinált jó kis bazdmeget maga körül a dobos cseréjével (igen a Mike-ügy!). Most ezek ökörködnek! Unott pofával várom, hogy ennem ki lesz a vége. Nagy megfejtéseket már úgy sem lehet elvárni tőlük. Legalábbis szerintem. Pontosan elég az eddigi diszkográfia.
Idézet
 
 
-1 #4 kéjsóvár bohóc 2013-04-05 16:10
Ez már röhejes! Nem is keresik egymást! Végül is minek! Még a végén összejönne egy új album! Bár ha az olyan lenne mint az utolsó kettő akkor inkább tényleg ne keressék egymást!
Idézet
 
 
+5 #3 99 2013-04-05 15:49
Idézet - Sárvári Gábor:
Most már én is! Mondjuk engem az érdekel hogy Dave Lombardo-val mi lesz a helyzet. Mert szerintem Jeff oszlopos tagja a bandának, de Lombardo nélkül már működtek. Szóval engem az érdekelne jobban.



hát sztem sem mernék kikúrni Jeffet és persze fair sem lenne a dolog. Végülis engem is Lombardo sztori foglalkoztat jobban de eygszerűen csípi a szeme h a fél Slayer hiányzik.....meghát...Dave-ről sincs semmi hír :S.....rosszat sejtek....
Idézet
 
 
+6 #2 Sárvári Gábor 2013-04-05 15:10
Most már én is! Mondjuk engem az érdekel hogy Dave Lombardo-val mi lesz a helyzet. Mert szerintem Jeff oszlopos tagja a bandának, de Lombardo nélkül már működtek. Szóval engem az érdekelne jobban.
Idézet
 
 
+8 #1 99 2013-04-05 14:33
hát hogy ebből mi lesz......kurva kiváncsi vagyok :S......
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.