Shock!

november 30.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Aranylemez lett az Egyesült Államokban a Hellyeah első albuma

Átlépte az 500 ezres eladási példányszámot az Egyesült Államokban a Hellyeah első albuma. A zenekar jövője jelenleg bizonytalan.

hellyeah_k2015_04

Megkapta az aranylemez fokozatot az Amerikai Hanglemezkiadók Szövetségétől (RIAA) az Egyesült Államokban a Hellyeah első albuma, amely még 2007-ben jelent meg, miután eladásai átlépték a félmilliós példányszámot. A zenekar nevét viselő kiadvány a maga idejében komoly érdeklődést váltott ki, megjelenésének hetében a Billboard-lista kilencedik helyén kezdett, és már a nyitóhéten 45 ezer fogyott belőle a tengerentúlon.

A Hellyeah sorsa jelenleg kérdéses: noha Vinnie Paul 2018-as halála után még befejezték a Welcome Home nagylemezt, és turnéztak is Roy Mayorgával, Tom Maxwell gitáros legutóbb már úgy nyilatkozott, hogy inkább valami újba kezdene. „Nem tudom, akarok-e újabb Hellyeah-lemezt készíteni. Érzelmileg egyszerűen nem érzem szükségét, és nincs meg bennem hozzá a hajtóerő. Most csak a saját nevemben beszélek: nem tudom, mihez kezdjek. Folyamatosan írom a dalokat magamnak, mint mindig. De nem igazán tudom elképzelni, hogy még egy Hellyeah-albumot készítsek”, mondta még ősszel egy interjúban.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.