Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Annihilator: szupermodell a Havancsák-borítón

Spanyolország egyik legtöbbet foglalkoztatott szupermodellje, Pilar Rubio virít majd a következő Annihilator lemez borítóján, amelyet egyébként ismét Magyarország egyik nemzetközileg is elismert metal büszkesége, Havancsák Gyula készít.

„Pilar tökéletes metszete a képen a szépségnek és a gonoszságnak!", írta a borítóról az Annihilator facebookos oldalán a főnök Jeff Waters. „És ahogy mindig, régi grafikusunk, Havancsák Gyula is hozzátette a maga zseniális varázserejét Pilar gonosz fotójához!"

Pilar Rubio nemcsak a Dancing With The Stars spanyol verziójának műsorvezetője, de egyben állítólag a helyi Hamlet nevű metal csapat énekesének barátnője is, és rockrajongóként régóta üzemelteti a Metalhead Clothing nevű ruhamárkát. Watersszel a riffmester egyik tavalyi madridi gitárklinikáján ismerkedett meg.

Az új Annihilator lemez megjelenése valamikor idén várható: Waters egyszerre hagyományőrző és modern anyagot ígér. Komoly esély mutatkozik rá, hogy – az 1993-as Set The World On Fire óta először – hivatalosan, CD formátumban is megjelenik Észak-Amerikában, a banda éppen több kiadóval is tárgyal ennek lehetőségéről.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.