Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Andreas Kisser és az Anthrax: kölcsönös vállveregetés

Mind az Anthrax tagjai, mind a sepulturás Andreas Kisser szerint a lehető legjobban sült el a gitáros beugrása Scott Ian helyére. Scott első gyermeke születése miatt hagyta ki – egy kivétellel – a New York-i thrasherek júliusi európai fesztiválfellépéseit, köztük egy sor Big Four koncertet.

„Szavakkal ki sem fejezhető, mennyire szeretünk", írta a Facebookon az Anthrax legénysége az Andreas Kissernek címzett üzenetben. „Az első naptól kezdve a család része voltál. Egyetlen lehetőségként merültél fel Scott helyettesítésére, és a döntés helyesnek bizonyult. Köszönünk mindent, máris hiányzol, és nagyszerű turnét kívánunk neked a hatalmas Sepulturával!"

Az együttműködéssel maga Andreas is elégedett volt. „Hihetetlen volt az Anthraxszel játszani", mondta az RockAAA-nek egy interjúban. „Ez a négy zenekar, a Metallica, a Slayer, a Megadeth és az Anthrax az egész gitárjátékom DNS-ét jelenti: velük kezdtem el súlyosabb zenéket hallgatni, és ugyanazt akartam játszani, amit ők. A tanáraim voltak. Ha ezek után azt mondom, olyan volt itt lenni ezeken a bulikon, mintha csak álmodnék, nem fejezem ki eléggé a lényeget, mert ilyet álmodni sem lehetett volna... A legjobb, hogy maga a szituáció is teljesen pozitív volt, hiszen Scott nem beteg, nincs eltörve a keze, semmi ilyesmi. Jobban nem is alakulhattak volna a dolgok... Igazán megtisztelő volt mellettük állni és velük zenélni, nagyon jól éreztük magunkat."

„Andreas úgy illeszkedett be hozzánk, mintha csak mindig is itt lett volna", tette hozzá ehhez Frank Bello basszusgitáros. „Nem kellett semmin sem gondolkodni vagy aggódni, és remek volt így felmenni a színpadra. Az utolsó dolog, amit ilyenkor az ember szívesen csinálna, az aggodalmaskodás... Andreas jól nyomja, képben van, a hangulattal, a háttérvokálokkal sem volt probléma, minden flottul ment."

A Sepultura mostantól fogva intenzíven turnéztatja a friss Kairos albumot, az Anthrax tagjai pedig már minden idegszálukkal az őszi lemezmegjelenésre koncentrálnak.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.