Shock!

május 25.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Ákos: különleges kiadvány, speciális lemezbemutató

A mai naptól kapható az Utazó című speciális DualDisc maxi, melyen a platinalemezes és Fonogram-díjas, A katona imája címet viselő album dalainak több, különféle verziója szerepel. A koncertfelvétel és a remixek mellett Ákos francia felkérésre írott nagyzenekari szerzeménye is ezen a kiadványon hallható először. A DVD-oldalon az összes dal megtalálható sztereóban és kétfajta kódolású 5.1-hanggal is. Ugyanitt kapott helyet két vadonatúj videóklip, három új videónapló-bejegyzés az elmúlt időszak munkálatairól és a klipforgatásról, valamint egy rejtett koncertklip. A gazdag tartalmat felvonultató kiadvány speciális DuraCase csomagolásban lát napvilágot.

Aki élőben is szeretné hallani Ákos legújabb dalait, az látogasson el május 14-én a Papp László Budapest Sportrénába, ahol szenzációs látvánnyal, fényekkel és pirotechnikával körítve hallgathatja meg az új lemez dalait.

Csaknem egy éve zajlik a műszaki előkészítés: egyedi, speciális formájú színpadi tér kerül kialakításra az Arénában. Több különböző vetítési- és képmegjelenítési technikákat alkalmaznak a koncerten, emellett többlépcsős pirotechnikai eszközpark gondoskodik a tüzes hangulatról. A repertoárhoz hónapok óta válogatja a dalokat a zenekar, a dallista májusra teljesen megújul. A koncert egyik meglepetésének számít egy különleges duett: Ákos az X-Faktor című tehetségkutató műsor legsikeresebb női előadóját, Janicsák Vecát hívta meg, hogy egy dalt közösen elénekeljenek a koncerten.

Az Aréna-beli koncert sem méretében, sem hangulatában nem reprodukálható máshol: egyszeri és megismételhetetlen este lesz. A fokozott érdeklődést jelzi, hogy a kiemelt állójegyek elővétben elfogytak. Álló- és ülőjegyek továbbra is kaphatók.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.