Shock!

július 21.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Ákos: különleges kiadvány, speciális lemezbemutató

A mai naptól kapható az Utazó című speciális DualDisc maxi, melyen a platinalemezes és Fonogram-díjas, A katona imája címet viselő album dalainak több, különféle verziója szerepel. A koncertfelvétel és a remixek mellett Ákos francia felkérésre írott nagyzenekari szerzeménye is ezen a kiadványon hallható először. A DVD-oldalon az összes dal megtalálható sztereóban és kétfajta kódolású 5.1-hanggal is. Ugyanitt kapott helyet két vadonatúj videóklip, három új videónapló-bejegyzés az elmúlt időszak munkálatairól és a klipforgatásról, valamint egy rejtett koncertklip. A gazdag tartalmat felvonultató kiadvány speciális DuraCase csomagolásban lát napvilágot.

Aki élőben is szeretné hallani Ákos legújabb dalait, az látogasson el május 14-én a Papp László Budapest Sportrénába, ahol szenzációs látvánnyal, fényekkel és pirotechnikával körítve hallgathatja meg az új lemez dalait.

Csaknem egy éve zajlik a műszaki előkészítés: egyedi, speciális formájú színpadi tér kerül kialakításra az Arénában. Több különböző vetítési- és képmegjelenítési technikákat alkalmaznak a koncerten, emellett többlépcsős pirotechnikai eszközpark gondoskodik a tüzes hangulatról. A repertoárhoz hónapok óta válogatja a dalokat a zenekar, a dallista májusra teljesen megújul. A koncert egyik meglepetésének számít egy különleges duett: Ákos az X-Faktor című tehetségkutató műsor legsikeresebb női előadóját, Janicsák Vecát hívta meg, hogy egy dalt közösen elénekeljenek a koncerten.

Az Aréna-beli koncert sem méretében, sem hangulatában nem reprodukálható máshol: egyszeri és megismételhetetlen este lesz. A fokozott érdeklődést jelzi, hogy a kiemelt állójegyek elővétben elfogytak. Álló- és ülőjegyek továbbra is kaphatók.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.