Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Aerosmith: tanácstalan a kiadó a reklámozást illetően?

Saját bevallása szerint maga Joe Perry sem tudja pontosan, kiket céloz meg a november 6-án érkező Music From Another Dimension lemezzel tizenegy évnyi saját dalos stúdióalbum-ínség után visszatérő Aerosmith. Az anyagban azonban bízik.

„Nem igazán tudom, kiknek fog bejönni ez a lemez”, mondta Joe Perry gitáros az L.A. Weeklynek. „Szerintem a kiadó sem tudja biztosan, hogyan reklámozza… Léteznek olyan klasszikus rockadók, akik klasszikus rockbandák klasszikus dalait játsszák. Ezek azonban vadiúj nóták. Hogy klasszikusok lesznek-e húsz év múlva, azt nem tudom. Majd addigra kiderül. Nekem olyanoknak tűnnek, de még nem játszottuk őket ötvenszer-százszor hatalmas tömegeknek a világ minden táján. Csak annyit tudok, hogy amikor meghallgatom őket, pont olyanok, mint az Aerosmith dalai.”

Az Aerosmith első új – pontosabban a '90-es évek elejéről leporolt, de csak most kiadandó... – dala, a Legendary Child eredetileg a G.I. Joe: Retaliation film fő betétdalaként funkcionált volna, de mivel a mozi bemutatóját az eredeti június végi dátumról jövő márciusra halasztották, a lemez kampányát már nem lehet összekötni vele. Az album az eredetileg kitűzött nyár végi dátum helyett végül november 6-án kerül a boltokba. A korai Aerosmith anyagok producerével, Jack Douglasszel készített Music From Another Dimension dallistája az alábbi:

01. What Could Have Been Love
02. Beautiful
03. Street Jesus
04. Legendary Child
05. Oh Yeah
06. We All Fall Down
07. Another Last Goodbye
08. Out Go The Lights
09. Love Three Times A Day (Hello Goodbye)
10. Closer
11. Shakey Ground
12. Lover A Lot
13. Freedom Fighter
14. Up On The Mountain

Az Aerosmith már turnézik Amerikában The Global Warming címen, a Cheap Trick vendégeskedésével. A banda 1987-es Permanent Vacation albuma augusztus 17-én lesz huszonöt éves, aznap a Klasszikushock rovatban is megemlékezünk róla.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 TelekiPál 2012-08-07 15:21
Őszinténszólva nem rossz ez a szám :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.