Shock!

július 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Acceptet dolgozott fel a Destruction, ma mindketten a Rockmaratonon játszanak

Új Accept-feldolgozást mutatott be a Destruction. A Rockmaratonon mai nyitónapján mindkét zenekar fellép majd.

0607destruction

Még nagyban dolgozik a jövő év elejére várható új albumon a Destruction, de nemrég bemutattak róla egy friss szerzeményt No Kings – No Masters címmel. Most ennek B-oldala, az Accept 1982-es Fast As A Shark alapdalának feldolgozása is meghallgatható tőlük.

„Ez a dal megváltoztatta az életünket, amikor megjelent – mondja Schmier. – Végre megszületett az első német speed metal himnusz! És micsoda intenzív harmóniaszóló volt benne! A mai napig ugyanúgy imádom ezt a nótát, mint aznap, amikor először meghallottam, szóval igazi megvalósult álom, hogy végre feldolgoztuk. Persze destructionösítettük, hiszen mindig az eredeti lesz belőle a legjobb! Vagyis főhajtás ez a dal a súlyos zenék egyik alapzenekara előtt, és azt is szemlélteti, mennyire fontos volt a Fast As A Shark a teljes metálvilág számára. Remélem, nektek is tetszik majd!”

A Destruction legutóbbi lemeze, a Diabolical 2022-ben jelent meg. A csapat koncertezéssel tölti az idei nyarat. A legfontosabb fellépés mindenképpen a július 20-ai Klash Of The Ruhrpott lesz, ahol együtt lép fel a német thrash „nagy négyese”, vagyis Schmierék mellett a Kreator, a Sodom és a Tankard. A zenekar ugyanakkor július 11-én a a Rockmaratonon is ott lesz, ahol nem mellesleg egyébként az Accept is fellép, szintén ma.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tip Lee 2024-07-11 15:10
Korrekt munka.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.