Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A progresszióval szemben ezúttal a regresszió volt a kulcsszó”

Április 29-én új lemezzel jelentkezik a brit punk/hardcore/crust-legenda Discharge. Az End Of Days című album a Nuclear Blast gondozásában kerül a boltokba, és 2008 óta az első sorlemez az ötfősre hízott csapattól.

1105discharge

Három alapító tag, Tony „Bones” Roberts és Terry „Tezz” Roberts gitárosok, illetve Roy „Rainy” Wainwright basszer mellett Jeff „JJ” Janiak énekes és Dave Bridgewood dobos alkotja a Discharge aktuális felállását. Mint ebből is látszik, a csapatban alapvető változások történtek, hiszen az eredetileg dobosként tevékenykedő Tezz ritmusgitárra váltásával a felállás ötösre bővült. Az eredetileg 1977-ben alapított, és az 1982-es Hear Nothing See Nothing Say Nothing lemezzel mind a formálódó thrash-, mind a hardcore-mozgalomra alapvető hatást tett banda a Nuclear Blasthez szerződött, és már itt jelenik meg új nagylemezük is End Of Days címmel, április legvégén. Az anyag a Discharge nyolcadik stúdióalbuma lesz, a legutóbbi 2008-ban jött ki Disensitise címmel.

Az End Of Days dallistája az alábbi:

0211eod01. New World Order
02. Raped And Pillaged
03. End Of Days
04. The Broken Law
05. False Flag Entertainment
06. Meet Your Maker
07. Hatebomb
08. It Can't Happen Here
09. Infected
10. Killing Yourself To Live
11. Looking At Pictures Of Genocide
12. Hung Drawn And Quartered
13. Population Control
14. The Terror Alert
15. Accessories By Molotov (Part 2)

A zenekar hagyományos megközelítésű, durva muzsikát ígér az új lemeztől, és egy felvezető minialbum, illetve egy klip már tavaly év végén kijött. „Hát itt van… Tizenöt vadiúj dal!”, mondja a banda. „Amikor elkezdtük a stúdiómunkát, az egész médiában azt nyomatták, hogy aznap este vérhold lesz, és bizonyos vallási csoportok is azt hangoztatták, hogy itt a világvége. Ezek után magától értetődő volt, hogy a dalok szövegét és a világ jelenlegi állapotát tekintve ez egy jó albumcím lehetne, így végül megtartottuk. A kulcsszó pedig ezúttal a progresszióval szemben a regresszió volt: tényleg nagyon alapra vettük a zenét, néhány nóta hossza még a két percet sem éri el. Mindannyian nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel. Csakis hangosan hallgassátok!”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Simple 2016-02-11 14:36
Egy-két szó végéről lemaradt az utolsó bet:))))
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.