Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Masterplan frontemberével készítette el új szólólemezét Herman Frank

1231hermanfrankEgyelőre nem a The German Panzerrel készít újabb lemezt, hanem szólóban kötött szerződést az AFM kiadóval Herman Frank, az Acceptből jó másfél éve távozott gitáros. Frank eddig két önálló albumot készített.

Még idén megjelenik Herman Frank harmadik szólóalbuma, a 2009-es Loyal To None és a 2012-es Right In The Guts folytatása. A gitáros, aki az Accepten kívül leginkább a Victoryból lehet ismerős, az AFM kiadóval állapodott meg a lemez megjelentetésérl. Az anyagot Hannoverben rögzítették, és Herman szólócsapatát a Masterplanből ismert Rick Altzi énekes, Peter Pichl basszer, Mamalitsidis Cristos gitáros és Michael Wolpers dobos alkotja.

A zenét teljes egészében Frank írta, és a hangmérnöki, illetve produceri teendőket is ő vállalta magára. Mindez nem meglepő annak fényében, hogy a gitáros már az Acceptből is azért távozott 2014 decemberében, mert nem engedtek neki teret a kreatív folyamatokban. „Harminc éve írok dalokat, azóta, hogy elkezdődött a zenei pályafutásom egy iskolai csapatban", mondta akkor egy interjúban. „És szégyenletes, hogy ezt a tehetségemet nem mutathatom meg azzal, hogy az Acceptben is írok néhány dalt. Nagyon szeretnék írni pár számot az Acceptnek, de Peter és Wolf úgy döntött: az Accept őket jelenti, és magukban akarják összerakni a dalokat. Szóval miért kellene befejeznem a dalszerzést csak azért, mert az Acceptben zenélek? Írtam dalokat a Victorynak, a Hazzardnak, a Moon'Docnak, írtam dalokat a két szólólemezemre, szóval egy sor különböző banda számára. Teljesen normális, hogy most sem hagyok fel ezzel.”

Egyelőre nem tudni, hogy a szintén 2014-ben kiadott, a Destructionből ismert Schmierrel és Stefan Schwarzmann dobossal elkészített Panzer-albumnak, a Send Them All To Hellnek lesz-e folytatása.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.