Shock!

szeptember 26.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Tre Lunatic: Backstabber

0409_trelunaticVideoklip kíséretében jelent meg a Tre Lunatic negyedik single-je. Emellett a zenekar bejelentette, hogy a "Backstabber", a szeptemberben megjelenő kislemezük címadó dala is egyben.

A budapesti Tre Lunatic 2021-ben alakult, tagjai Tarcsai Ádám (dob), Bikali Sándor (gitár) és Mátyás Gábor (ének). A zenekar, stílusát tekintve alapvetően metál és rock zenét játszik, különféle elektronikus zenei elemeket is használva. Az eddig megjelent dalok alapján megfigyelhető, hogy a srácok nagyon szeretnek merész és szélsőséges zenei kísérletezésekbe belemenni, ami a Backstabbernél is kifejezetten érezhető. Az új dalnál és a kislemeznél nagyon aktuális témát feszeget a zenekar, ez pedig a mai emberek lelki világa.

"Manapság sokakban ott lapul a szorongás és a pánik valamilyen formája. Számos olyan ember van, akár a közvetlen környezetünkben is, akiről nem is tudjuk, hogy ilyen problémákkal küzd nap mint nap. Ez valószínűleg számtalan tényezőnek köszönhető. Persze fel lehet tenni a kérdést, hogy miért nem próbálunk inkább olyan pozitív hangvételű dolgokat közölni, amivel elnyomjuk a valóságot, de valakinek ezt és ilyen formában is el kell mondani, hiszen talán ez az egyik legnagyobb kiváltó oka a mai szorongó társadalmunknak, hogy sokszor még magunkkal sem vagyunk igazán őszinték. A lemez mondanivalójával biztosan sokan tudnak majd azonosulni. Mint hallható, a dalaink angol nyelven jelennek meg. Viszont Gábornak Magyar nyelven is jöttek ötletek, ami miatt a lemezen szerepelni fog olyan dal is, ami drága és kifejező anyanyelvünkön lesz majd hallható. " - Tre Lunatic

Facebook
Instagram

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.