Shock!

május 23.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Project for a Better Dream: Prometheus

2022. január 16-án hosszú hetek várakozása után megérkezett a Project for a Better Dream új klipje, a Prometheus. A dal az elmúlt évek változásaira és nehézségeire reflektál, illetve az azokból való kilábalásra. A klip készítésében a No Total Films volt segítségükre.

0122_projectforabetterdream

A Project for a Better Dream 2015-ös nagylemeze után 2022-ben egy újabb EP-vel tér vissza, amelyet Ascension címmel jelentetnek meg, de mással is készülnek a 2022-es év elejére: a kislemez egyik számához, a Prometheus-hoz egy ütős klipet is forgattak, amely 2022. január 16-án este jelent meg közösségi média oldalaikon és Youtube csatornájukon.

A zenekar az elmúlt napokban több képet is megjelentett a facebook oldalán, amelyben bepillanthattunk a színfalak mögé. A szegedi No Total Films csapatának nagyon hálásak a tagok, hiszen a dal hangulatának megfelelően a klip is szó szerint elég „rázósra" sikeredett. „Nagyon hálásak vagyunk a srácoknak, hogy ilyen szuper anyagot forgattak nekünk, teljes őrület, pontosan olyan, ahogy szerettük volna!"– mondta Szabó Dávid, a zenekar basszusgitárosa.

A csapat az elmúlt években sok változáson ment keresztül: az Ascensiont új énekesük, Lugosi Gergely „G" közreműködésével vették fel, aki a dalszövegek szellemi szerzője is egyben. Így nyilatkozott a számról, amelyhez a klip készült:„A Prometheus volt az első szám, amihez szöveget írtam, miután beléptem a bandába. Az egész dal nem más, mint egy nagy energiahullám, amelyben a görög mitológiából ismert Prometheus-ról van szó. Vagy Ridley Scott Prometheus filmjéről, ahogy tetszik."– mondta az énekes.

A Project for a Better Dream a teljes lemezt 2022. február 1-én jelenteti meg, amely szintén sok újdonságot fog tartogatni a közönség számára. Addig is a megjelenéssel kapcsolatos részletes információkat és kulisszatitkokat a közösségi média oldalaikon osztják meg a követőkkel.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.