Shock!

július 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Firebeard: Flight To Nowhere

0403firebeardAlig egy hónapja, hogy megjelent a Firebeard bemutatkozó dala, a Comin’ From The Future, máris itt a második dal, a Flight To Nowhere.

Sokat tapasztalt zenészek alkotják a pécsi illetőségű Firebeard zenekart. Kusinka Tamás a legendás Perfect Symmetry alapító tagja is egyben, ahol Valentai Attilával most is együtt játsszák a progresszív metált. Bien János, azaz Yell patinás rock'n' roll formációk alapító frontembere volt (Stallion, Idollz, Spacesh!t). Dara Róbert pedig a Halley és az Inc. soraiból lehet ismerős a régi rajongók számára. Kusinka Márton pedig nemrégiben mutatkozott be modern metálban utazó, Divent nevű bandájával.„Ez egy igazán fajsúlyos dal, tele doom metal hatással és még sok minden mással… Fogadjátok szeretettel és terjesszétek a hírünket!” – mondja a csapat a számról.

A zenekar hamarosan megjelenteti az első EP-jét Feed My Soul címen, amelyet egyidejűleg a címadó dal videója is követ. „Reményeink szerint még idén év vége felé érkezik a New Irons In The Fire album, amely a Firebeard zenekar első hivatalos nagylemeze lesz, ennek részleteiről mindenkit időben tájékoztatunk! Koncertfronton is szeretnénk erősíteni. Tavasz folyamán ezekről a zenekar a hivatalos Facebook- és egyéb platformjain értesülhettek!”

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.