Shock!

április 19.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Fall: 2014

fall_anrJó néhány éve működik már a szegedi Fall: 2008 tavaszán alakultak. Kovács Zoltán Frigyes hörgős, Csala Róbert gitáros, Molnár Szabolcs gitáros, Szabó Csaba basszer és Szenti Árpád dobos az első pillanattól fogva azt tűzte ki céljául, hogy death metalt játsszon a stílus klasszikusainak szellemében. Ha alábbi dalaik elnyerik a tetszésedet, és éppen arra jársz, november 15-én, a debreceni Kaptárban élőben is elcsípheted őket a Full Of Anger fesztiválon.

Koroknai Balázs: Szegedi hulladarálás, forrón és csípősen, egy agyonjátszott stílusban, megmagyarázhatatlanul klisés névvel... mégsem tudok rá különösebb rosszat mondani. Ha akarom, otrombán brutális, ha akarom, súlyosan dallamos, a kiállás rendben, az ugródeszka felállíttatott. Előre!

Valentin Szilvia: Ez az a fajta death metal, amit a mai napig szívesen hallgatok. Van bennük kraft, bár néha még kicsit túl sok a téma egy-egy dalon belül.

raveczki-Ury Ádám: A hangzáson nyilván van mit javítani, és különösebben eredetinek sem nevezném a zenekart, de mégis jó hallgatni őket. Amerikai típusú death metal, sok ilyet hallottunk az utóbbi huszoniksz évben, de ha jól játsszák, még mindig beindítja a láb- és nyakizmokat. Márpedig a Fall hallhatóan szívből nyomja, és érzik is ezt a stílust. Csak így tovább.

 

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 James Smith 2014-10-07 20:53
Lehet, hogy nem teljesen eredeti de szívből csinálják azt amit csinálnak és a banda tagjai kőkeményen death metál fanok. Szerintem nagyon színvonalas az egész és érdemes lenne őket élőben megnézni mert hibátlan az a produkció amit leművelnek.

A cikk értelmét nem igazán látom. Teljesen felesleges az amit az elején leírnak a szerkesztők. Inkább csináljatok velük egy interjút és írjatok kritikát az EP-ről.

(Ja és szegedi vagyok így már láttam párszor a zenekart.)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.