Shock!

január 29.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Faceless Man: Road To Darkness

1214fmA Faceless Man nem más, mint Radics Peti első zenei szólóprojektje. Az arcát sokáig kendővel takaró videós ezúttal kicsit kimerészkedett a szinkronparódiák, az internet bugyrait bemutató videók és kisfilmek világából.

A Road To Darkness album megjelenését sok évnyi tervezés, dalszerzés és szövegírás előzte meg. A tinédzserkor óta dédelgetett álom megvalósulását az évek során több, főként egyedülálló dal megjelenése alapozta meg, ami 2022-re ért be igazán. Ennek az évnek a végén érkezett el a várva várt pillanat, és jelent meg a debütáló album, a Road To Darkness, mely teljes egészében saját alkotás, a dalszerzés, a hangszeres felvételek, a keverés, a masterelés mind saját, önálló munka gyümölcse. Többek közt emiatt is mélyen személyes projekt a Faceless Man. „Ez a projekt a szívügyem, gyerekkori zene iránti szerelmem megtestesülése és szerettem volna úgy hallani a zenémet, ahogy azt megálmodtam. Ezért éreztem úgy, hogy nekem kell minden hangszert a kezembe vennem a vokállal együtt. A jelenlegi legjobb tudásom szerint jártam el, minden tekintetben. A master végleges részében NG barátomat kértem meg, hogy picit jobban basszon oda, ezúton is köszönöm neki, amiért ilyen kiváló munkát végzett!"

Peti szerint a Faceless Man zeneileg tényleg bekategorizálhatatlan anyag, ami éppúgy bejöhet a Rammstein/Lindemann/Pain-fanoknak, mint a nu, modern és heavy metal rajongóknak.

 

Hozzászólások 

 
#1 imi 2022-12-14 22:09
Magyarul érdekesebb lenne, engem zavar az erőltetett angol.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.