Shock!

június 08.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Faceless Man: Road To Darkness

1214fmA Faceless Man nem más, mint Radics Peti első zenei szólóprojektje. Az arcát sokáig kendővel takaró videós ezúttal kicsit kimerészkedett a szinkronparódiák, az internet bugyrait bemutató videók és kisfilmek világából.

A Road To Darkness album megjelenését sok évnyi tervezés, dalszerzés és szövegírás előzte meg. A tinédzserkor óta dédelgetett álom megvalósulását az évek során több, főként egyedülálló dal megjelenése alapozta meg, ami 2022-re ért be igazán. Ennek az évnek a végén érkezett el a várva várt pillanat, és jelent meg a debütáló album, a Road To Darkness, mely teljes egészében saját alkotás, a dalszerzés, a hangszeres felvételek, a keverés, a masterelés mind saját, önálló munka gyümölcse. Többek közt emiatt is mélyen személyes projekt a Faceless Man. „Ez a projekt a szívügyem, gyerekkori zene iránti szerelmem megtestesülése és szerettem volna úgy hallani a zenémet, ahogy azt megálmodtam. Ezért éreztem úgy, hogy nekem kell minden hangszert a kezembe vennem a vokállal együtt. A jelenlegi legjobb tudásom szerint jártam el, minden tekintetben. A master végleges részében NG barátomat kértem meg, hogy picit jobban basszon oda, ezúton is köszönöm neki, amiért ilyen kiváló munkát végzett!"

Peti szerint a Faceless Man zeneileg tényleg bekategorizálhatatlan anyag, ami éppúgy bejöhet a Rammstein/Lindemann/Pain-fanoknak, mint a nu, modern és heavy metal rajongóknak.

 

Hozzászólások 

 
#1 imi 2022-12-14 23:09
Magyarul érdekesebb lenne, engem zavar az erőltetett angol.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.