Shock!

május 27.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Endless Project: Félember

Félember címmel megjelent az Endless Project első nagylemeze 2022 márciusában. A jelenlegi felállásban 2018 óta működő zenekar korábban már kiadott egy kislemezt 1st_ep néven, ezt bővítették ki még hét dallal, így állt össze a tizenegy számot tartalmazó új korong, amely elérhető a legnagyobb zenemegosztó felületeken.

0507_endlessproject

A lemez Cirkusz címet viselő tételéhez készítettek egy beharangozó videóklipet is, amelyben feltehetőleg – a szöveggel összhangban – egy terápiás ülést láthatunk, különböző életkorú és társadalmi helyzetben lévő emberek szereplésével, akik átélték a bántalmazás valamely formáját. A zenekar tehát fontos társadalmi problémához nyúlt, és ehhez hasonló témák az új albumon több dalban is megjelennek, néhol olyan megfogalmazással, hogy a dalszöveg akár versként is megállná a helyét.

Jelenleg Facebook-oldalukon nem találtunk közelgő koncerteseményt, de az elmúlt éveket tekintve Egerben a szabadtéri nyári rendezvényeken többször megjelentek, ezért érdemes követni őket, hogy első kézből értesüljetek a zenekar várható koncertjeinek részleteiről.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.