Shock!

november 30.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Endless Project: Félember

Félember címmel megjelent az Endless Project első nagylemeze 2022 márciusában. A jelenlegi felállásban 2018 óta működő zenekar korábban már kiadott egy kislemezt 1st_ep néven, ezt bővítették ki még hét dallal, így állt össze a tizenegy számot tartalmazó új korong, amely elérhető a legnagyobb zenemegosztó felületeken.

0507_endlessproject

A lemez Cirkusz címet viselő tételéhez készítettek egy beharangozó videóklipet is, amelyben feltehetőleg – a szöveggel összhangban – egy terápiás ülést láthatunk, különböző életkorú és társadalmi helyzetben lévő emberek szereplésével, akik átélték a bántalmazás valamely formáját. A zenekar tehát fontos társadalmi problémához nyúlt, és ehhez hasonló témák az új albumon több dalban is megjelennek, néhol olyan megfogalmazással, hogy a dalszöveg akár versként is megállná a helyét.

Jelenleg Facebook-oldalukon nem találtunk közelgő koncerteseményt, de az elmúlt éveket tekintve Egerben a szabadtéri nyári rendezvényeken többször megjelentek, ezért érdemes követni őket, hogy első kézből értesüljetek a zenekar várható koncertjeinek részleteiről.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.