Shock!

március 08.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

EiLEMA: Mother

Elkészült az EiLEMA zenekar második videóklipje a tavaly megjelent Take Wing EP-ről. „Ezúttal egy komolyabb, grunge-osabb dalt választottunk, úgyhogy komoly klipet is szerettünk volna hozzá, rendezővel, koncepcióval, ahogy kell. Annak idején Jakab Péter (Jazzékiel, Klinik Label, stb.) csinálta az EP arculatát és nagy örömünkre kvázi bejelentkezett a feladatra."

0519_eilema

„Amikor először lementem a srácok próbájára, a Mother azonnal megragadott. Nagyon erős dal. Egyből felajánlottam a fiúknak, hogy szívesen csinálnék rá egy klipet Kósa Petivel. A koncepció elég egyszerű volt: egy sima, erőlködésmentes, zenekaros image klipet gondoltunk a dalra 90's MTV hangulatot idézve, klasszik bevágásokkal. Két egymást követő nap forgattunk, harmadik nap megvágtam."

Ha valaki szeretné élőben is hallani a zenekart, akkor vagy a debreceni Fülesbagoly tehetségkutatón teheti meg, vagy pedig november 6-án a Dürer Kertben a nís és az Alone in the Moon társaságában. Utóbbi eseményre a hatályos jogszabályok értelmében már csak 400 kiadó hely van, úgyhogy siessetek.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Anomander 2020-08-07 07:53
Tényleg erős dal, eléggé tetszik!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.