Shock!

november 24.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Whitesnake-életműkiállítás nyílik a budapesti Rockmúzeumban

Életműkiállítás nyílik a Rockmúzeum időszakos rendezvényeinek keretein belül szeptember 7-én este 7 órakor, amely David Coverdale és a Whitesnake munkásságát mutatja be. A megnyitón mutatkozik be az új felállású Snakebite.

0905ws

Az Asphalt Horsemen frontembere, Lőrincz Károly gyűjteményéből nyílik kiállítás David Coverdale és a Whitesnake munkásságáról a Rockmúzeumban szeptember 7-én, este 7 órakor. „Saját gyűjteményem teszi ki a kiállítás 99 százalékát, sorlemezek, ritkaságok, könyvek és sok más apróság", mondja Kari. „Hívtunk Whitesnake-szakértőket is, így elvileg ott lesz Szűts László, Rozsonits Tamás, Danev György, Szakács Gábor, Scholtz Attila, és egy kötetlen beszélgetés keretein belül kivesézzük a Coverdale mester munkáit."

A megnyitó másik érdekessége, hogy ezen az estén mutatkozik be az új felállású Snakebite projekt, amely akusztikusan szólaltatja meg a Whitesnake-klasszikusokat. „A gitárosi posztokat két régi cimborám foglalta el: Kozma Tamás (ex-Mobilmánia, Jesse James & Bandája) és Herr István (Snakeheart). Egy kis érdekesség a srácokról: mindketten nyitottak már a Whitesnake-nek itt Budapesten."
A belépő 1500 forintba kerül, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Legfrissebb galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.