Shock!

április 20.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Whitesnake-életműkiállítás nyílik a budapesti Rockmúzeumban

Életműkiállítás nyílik a Rockmúzeum időszakos rendezvényeinek keretein belül szeptember 7-én este 7 órakor, amely David Coverdale és a Whitesnake munkásságát mutatja be. A megnyitón mutatkozik be az új felállású Snakebite.

0905ws

Az Asphalt Horsemen frontembere, Lőrincz Károly gyűjteményéből nyílik kiállítás David Coverdale és a Whitesnake munkásságáról a Rockmúzeumban szeptember 7-én, este 7 órakor. „Saját gyűjteményem teszi ki a kiállítás 99 százalékát, sorlemezek, ritkaságok, könyvek és sok más apróság", mondja Kari. „Hívtunk Whitesnake-szakértőket is, így elvileg ott lesz Szűts László, Rozsonits Tamás, Danev György, Szakács Gábor, Scholtz Attila, és egy kötetlen beszélgetés keretein belül kivesézzük a Coverdale mester munkáit."

A megnyitó másik érdekessége, hogy ezen az estén mutatkozik be az új felállású Snakebite projekt, amely akusztikusan szólaltatja meg a Whitesnake-klasszikusokat. „A gitárosi posztokat két régi cimborám foglalta el: Kozma Tamás (ex-Mobilmánia, Jesse James & Bandája) és Herr István (Snakeheart). Egy kis érdekesség a srácokról: mindketten nyitottak már a Whitesnake-nek itt Budapesten."
A belépő 1500 forintba kerül, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.