Shock!

augusztus 06.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Virtuális Wacken: újszerű digitális élményt ígér a streaming-fesztivál

Idén – minden nyári nagy fesztiválhoz hasonlóan – a Wacken Open Air is elmarad. A szervezők ugyanakkor nagyszabású online eseménnyel igyekeznek enyhíteni a rendezvény hiányát.

0710woa

A koronavírus-világjárvány miatt idén elmarad az összes nagy nyári fesztivál Európában, így természetesen nem rendezik meg a július 29. és augusztus 1. közötti napokra ütemezett Wacken Open Airt sem. A szervezők ugyanebben az időpontban most digitális fesztivállal állnak elő, amely ingyen nézhető lesz a Wacken Worldwide weboldalon keresztül.

A streaming olyan előadók fellépéseiből áll majd, mint a Blind Guardian, a Heaven Shall Burn, az In Extremo, a Kreator és a Beyond The Black, mindehhez pedig különleges virtuális színpadok révén extra látványvilág társul majd. A szervezők ígérete szerint soha azelőtt nem lehetett még látni hasonlót. A fenti csapatok mellett több Wacken Metal Battle tehetségkutatós ígérettel is lehet majd találkozni a programban, és természetesen interjúkkal, egyéb exkluzív tartalmakkal is készülnek.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.