Shock!

április 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Valószínűleg teltházas koncerten mutatkozhat be Budapesten a Stone Sour

1211stonesaourJúnius 25-én Budapesten játszik a Stone Sour. A bulira jól fogynak a jegyek, így aki látni akarja Corey Taylorék első hazai koncertjét, ne halogassa a jegyvásárlást.

Június 25-én Budapesten lép fel a Stone Sour. A koncert azért is nagy esemény, mert Corey Taylor Slipknot melletti csapata azelőtt még sosem játszott Magyarországon (igaz, 2006-ban meghirdettek egy közös bulit az Alice In Chainsszel, ez viszont végül technikai okok miatt elmaradt). Corey és társai a tavalyi Hydrograd lemezt turnéztatják, ennek apropóján jutnak el a Trackbe. Az idei anyag a banda első albuma volt Johny Chow basszusgitárossal és Christian Martucci gitárossal. A koncertre április 30-ig 8999 forintért, május 1-től pedig 9999 forintért lehet hozzájutni a jegyekhez. Részletek itt.

A Stone Sour jelenleg egyébként Josh Rand gitáros nélkül turnézik Észak-Amerikában, aki közelebbről nem meghatározott kezelésen vesz részt. Noha ilyenkor általában rehabra szokás asszociálni, a zenekar semmi efféle közlést nem tett, így egyes vélekedések szerint a zenész valamilyen súlyos betegség miatt kénytelen kihagyni az aktuális fellépéseket.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.