Shock!

április 19.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Háromnapos FEZEN Klasszik szeptemberben Székesfehérváron

Idén a járvány miatt nem lesz FEZEN, de a szervezők szeptemberben azért tető alá hoznak egy speciális rendezvényt. A FEZEN Klasszikon hazai előadók lépnek majd fel, és koronaűző, vírusölő háromnapos fesztiválként fut.

0509fezen

„Megünnepeljük, hogy végre újra együtt, hogy az online csevejek után ismét koncerteken üvölthetünk egymás fülébe, hogy nem a billentyűzetek felett koccintunk", tette közzé a FEZEN. „Szeptember 11-12-13., három nap, három zenei helyszín és a hazai élvonal Székesfehérváron. A részletes programmal hamarosan jövünk, de ízelítőként azt már most eláruljuk, hogy itt lesz az Omegatól a Tankcsapdaig, a Road zenekartól a Vad Fruttik, a Halott Pénztől a Kowalsky meg a Vegaig szinte mindenki, akik szintén hónapok óta várják, hogy ismét igazi terepükön, élő koncerteken találkozhassanak veletek. Ez nem pótlás, nem ez a FEZEN 2020, így az árakat még lejjebb visszük a Klasszikra. Aki pedig már megvásárolta 2020-as normál bérletét, vagy napijegyét használja fel a belépésre, annak a büfékben lefogyasztható kuponok formájában térítjük meg a különbözetet. A részletekkel, pontos árakkal hamarosan jövünk."

„Terápia is ez a fesztivál, és nem csak az a három nap, hanem már a szervezés is", áll a nyilatkozatban. „Amióta nekiálltunk folyamatosan érkeznek a pozitív megerősítések munkatársaktól, zenészektől és tőletek is már az első hírekre. Szerelemből készül azokkal és azoknak, akik karszalaggal a kezükön, az első ütemeket meghallva érzik magukat igazán szabadnak. Ilyen hónapok után pedig méginkább..."

Az idei, elmaradó FEZEN-re beharangozott nemzetközi fellépők – így a Danzig, az Amon Amarth, az Anthrax, a Death Angel vagy a Cro-Mags – a 2021-es fesztiválon lépnek majd fel. Részletek a FEZEN Klasszikról és a jövő évi fesztiválról itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.