Shock!

június 16.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Először játszik Budapesten Simon McBride-dal a Deep Purple

Július 16-án ismét Budapesten koncertezik a Deep Purple. A zenekar első ízben lép fel Magyarországon a Steve Morse helyére érkezett Simon McBride-dal.

1123purple

Következő európai turnéjával is eljut Magyarországra minden idők egyik legfontosabb rockzenekara, a Deep Purple: a csapat július 16-án ismét Budapesten koncertezik, méghozzá szokásosnak mondható fellépti helyszínükön, a Papp László Sportarénában. Változást jelent ugyanakkor az elmúlt bő két és fél évtizedhez képest, hogy új gitárossal jutnak el hozzánk, hiszen a rákbeteg feleségét ápoló Steve Morse helyén már Simon McBride penget Ian Gillan énekes, Roger Glover basszer, Ian Paice dobos és Don Airey billentyűs mellett.

A budapesti koncertre jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon kaphatók. A koncertre VIP csomagok is vásárolhatók.

 

Hozzászólások 

 
#3 Valentin Szilvia 2023-07-10 22:15
Idézet - latexbaba:
P. S. - a szerkesztőségne k: Nekem a mobilverzió nem jeleníti meg ezt a cikket (minden mást igen), és csak laptopon tudtam megnyitni. Mi lehet ennek az oka?


Programajánló rovat alatt van, nem a híreknél. Görgess lejjebb.
Idézet
 
 
#2 latexbaba 2023-07-10 22:06
P. S. - a szerkesztőségne k: Nekem a mobilverzió nem jeleníti meg ezt a cikket (minden mást igen), és csak laptopon tudtam megnyitni. Mi lehet ennek az oka?
Idézet
 
 
#1 latexbaba 2023-07-10 20:16
Blackmore, Bolin és Morse stílusát is szerettem. Meglepő választások voltak, de talán pont emiatt volt jó húzás. Bevallom, az utóbbi években Morse-t halványabbnak éreztem a koncerteken (aztán ki tudja, mi volt ennek az oka, mindenesetre szorítok neki és főleg a feleségének), McBride valósággal felpezsdítette a csapatot (annak idején Morse is), még akkor is, ha az ő stílusa közelebb áll Blackmore-éhoz. Szerintem nagyon hamar beilleszkedett és jól működik vele a gépezet.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.