Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rock And Roll Hall Of Fame: Axl nem egyértelmű

Nem tudni, mi jött rá W. Axl Rose-ra, de a Guns N' Roses frontembere ismét interjút adott a zenekar amerikai turnéja közben. Még meglepőbb, hogy az énekes nem jelentett ki semmit egyértelműen a Guns jövő évi Rock And Roll Hall Of Fame beiktatása kapcsán – azt sem, hogy ott lesz, és azt sem, hogy nem lesz ott.

„Vegyes érzelmeim vannak azt illetően, valójában mi is ez az egész Rock And Roll Hall Of Fame dolog", mondta Axl a Los Angeles Timesnak. „Ugyanakkor sokan vannak olyanok – a rajongók –, akiknek sokat jelent ez az egész, és boldogok miatta. Olyan ez, mintha megnyernéd a Heisman-díjat (nagynevű amerikai futball-emlékdíj – a szerk.) vagy valami mást."

Axl az interjúban kijelentette: az utolsó dolog, amit tenni akar, hogy elrontsa mások Rock And Roll Hall Of Fame élményét, és Marlon Brandóra hivatkozott, aki annak idején egy indián aktivistát küldött maga helyett az Oscar-gálára átvenni a díját. „Ettől persze mindenki jól lehervadt. Vagy ott volt az az eset, amikor Michael Moore a díjkiosztón elkezdett George Bushról beszélni... Az emberek nem akarják, hogy a díjkiosztóhoz ilyesmik is kapcsolódjanak, még akkor sem, ha nagy közönségbázissal rendelkezel. Egyfelől rendben is lehetnek a hasonló megnyilvánulások, de általában visszaütnek, akárki is csinál hasonlót. Vagyis tényleg nem akarom elrontani senki más élményét – vagy elvinni a balhét."

Axl az interjúban – meglepő módon – nem zárt ki egyértelműen semmit sem a díjátadóval kapcsolatban, de ismét világossá tette, hogy a jelenlegi Guns N' Roses felállás tökéletesen megfelel neki. „Egyelőre még nincs terv. Tényleg nincs. Rengeteg elfoglaltságom van ezzel a felállással, és még lesz is az egész jövő évben. És olyan hamar ki fogjuk adni az új dolgainkat, amennyire gyorsan kialakul, mi a helyzet a kiadókkal, bla-bla-bla..."

A klasszikus felállás másik oszlopa, Slash, akivel Axl tizenöt éve nem beszélt, épp most tette közzé a Twitteren, hogy – bizonyos pletykákkal ellentétben – egyelőre még nem jelzett vissza hivatalosan a szervezőknek a gálán való részvételét illetően. Duff McKagan szintén nem mondott még A-t vagy B-t a részvételről, de egyértelművé tette, hogy örül a beiktatásnak.

Duff a múlt hétvégén Seattle-ben, illetve Vancouverben is fellépett a Gunsszal, ahol az ő zenekara, a Loaded volt a nyitószám.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Roenick 2011-12-23 13:43
Nagyképű, buzi banda. Meg sem érdemlik ezt az egész beiktatási cécót!
Idézet
 
 
#2 M 2011-12-21 18:48
el van szállva magától és egy kicsit az ex-tagok is.
sztem a gnr korántsem akkora szám már ma, mint volt.
engem pl teljesen hidegen hagy ha összeállnak....
ja bocs én "tényleg nem akarom elrontani senki más élményét"
Idézet
 
 
+1 #1 Profilképek 2011-12-21 17:04
Ez egy buzi fasz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.