Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Csakis az én hibám, hogy kiléptem”

Tavaly még vissza akart menni az Exodusba Steve „Zetro” Souza, mostanra azonban úgy tűnik, belenyugodott a helyzetébe: az énekes elismerte, hogy csak és kizárólag rajta múlott, amikor már a banda történetében másodszor, 2005-ben kilépett, és új bandája, a Hatriot is egyfajta bocsánatkérés a rajongók irányába.

„Az egész az én hibám volt”, magyarázta a Metal Hangar 18-nek adott interjújában második kilépését Zetro. „Nem a többieken múlott a dolog, én viszem az egész balhét. Egyszerűen másként járt az agyam akkoriban. Rengetegen jönnek oda hozzám, és elmondják, mennyire szeretnék, ha visszatérnék a zenekarba, vagy hogy mennyire nem szeretik az új énekest. De szerintem egyrészt Rob Dukes jól végzi a dolgát, másrészt nem számít újnak sem, hiszen több mint hét éve a zenekar tagja. Nagy cipőket kell kitöltenie: Paul Balofféit és az enyémeket… De mindegy, a rajongóknak tudniuk kell: az egész az én hibám. És valahol a Hatriot is erről szól: egyfajta bocsánatkérés ez a rajongók felé. Íme, itt az új thrash bandám, amit mind élvezhettek. Visszatértem, és most csak erre koncentrálok. Jelenleg nem lehetek az Exodusban, mert a felállásuk teljes és úgy üzemel, mint egy jó berendezés, szóval adok nektek egy másik csapatot is… és szétrúgom a seggeteket!”

A Hatriotben egy ideig egy másik Bay Area kultuszfigura, az egykori Forbidden, Testament gitáros Glen Alvelais is ott gitározott, de azóta már elhagyta a fedélzetet. A banda mostani hangszeres szekcióját Kosta Varvatakis és Miguel Esparza gitárosok, illetve Zetro fia, Cody Souza basszer alkotják, jelenleg épp új dobost keresnek. A csapattól egyelőre egy négyszámos demó hallgatható meg itt, de még az év vége előtt meg akarják jelentetni a bemutatkozó lemezt. Zetro hangja a hamarosan megjelenő kettes Dublin Death Patrol lemezen is hallható lesz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.