Shock!

május 07.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Well-Oiled Machine: a második szám Riley és Nickels L.A. Guns-változatától

Második saját dalát is közzétette az L.A. Guns Steve Riley és Kelly Nickels által fémjelzett változata. A zenekar hamarosan teljes nagylemezzel jelentkezik.

0421rileylaguns

Semmiképpen sem újdonság, hogy egyszerre két verzió is létezik az L.A. Gunsból, hiszen a 2000-es években már megéltünk egyszer egy ilyen állapotot. Most ismét két inkarnációja lesz majd a legendás hollywoodi sleaze rock’n’rollereknek, miután Steve Riley dobos is összerakta a saját csapatát. Mint ismeretes, Riley tulajdonképpen egyedül maradt, miután Phil Lewis énekes pár évvel ezelőtt lelécelt mellőle, hogy ismét Tracii Guns gitárossal zenéljen. Utóbbi banda egy ideig használta ugyan toldatként kettejük nevét, de aztán elhagyták ezt. Az L.A. Guns nevet azonban Riley is használhatja, és idén a Golden Robot kiadónál ő is nagylemezt jelentet meg. Riley társai között ott találunk egy régi L.A. Guns-veteránt Kelly Nickels basszer személyében, aki a klasszikus felállás egyik oszlopának számított annak idején. Pletykák szerint Kellyt korábban Phil és Tracii is megkörnyékezte, hogy térjen vissza hozzájuk, de nekik ajtót mutatott. Szintén nem teljesen ismeretlen a banda hívei előtt Scotty Griffin gitáros, aki Lewis távozásáig basszusozott a csapatban, az énekes pedig Kurt Frohlich.

A Crawl című dal már ismert, most pedig a Well-Oiled Machine is meghallgatható. A két single-t L.A. Guns 2020 címmel egy teljes album is követi majd valószínűleg jövőre.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.