Shock!

október 20.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vinylen is beszerezhető és meghallgatható a Metallica két Soundgarden-feldolgozása

0818metchrisHivatalosan is közzétette két Soundgarden-feldolgozását a Metallica. Az All Your Lies és a Head Injury egy két és fél évvel ezelőtti emlékkoncerten hangzott el.

2019. január 16-án rendezték meg az I Am The Highway: A Tribute To Chris Cornell című emlékkoncertet Los Angelesben a Soundgarden és az Audioslave néhai frontembere tiszteletére. Az eseményen A-listás rock- és popsztárok egész sora vett részt: a Metallica és a Foo Fighters mellett fellépett Miley Cyrus, Chris Stapleton, Ryan Adams, Adam Levine és Josh Homme is, mint ahogy természetesen nem hiányozhattak a súlyosabb vonal képviselői sem: fejet hajtott Cornell emléke előtt Geezer Butler és a The Melvins is, de a teljesség igénye nélkül felbukkant még Perry Farrell, Ziggy Marley, Tim McIlrath (Rise Against) és Taylor Momsen (The Pretty Reckless) is. Természetesen nem hiányozhattak a rendezvényről Cornell egykori zenésztársai, a Soundgarden, az Audioslave és a Temple Of The Dog tagjai sem.

A Metallica két saját dal, a For Whom The Bell Tolls és a Master Of Puppets mellett két kevésbé nyilvánvaló Soundgarden-gyöngyszemet vett elő a jeles eseményre az All Your Lies és a Head Injury képében. Ezek a felvételek most végre hivatalosan is felkerültek a banda YouTube-csatornájára, és egyben vinyl kislemezen is megrendelhetők.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.