Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vinny Appice igent mondana a Black Sabbathnak

Egyelőre úgy fest, Tommy Clufetos ül majd Bill Ward helyére a Black Sabbathban, de amikor kiderült, hogy az eredeti dobos nem vállalja a lemezkészítést és a turnét, nyilvánvalóan minden rajongó első gondolata Vinny Appice volt. Egy friss interjúban Vinny egyértelművé tette: ha felkérnék, bizonyára igent mondana.

„Nehéz lenne azt mondani, hogy nem akarom csinálni", mondta Appice a Loudwire-nak a témáról. „Először is, ez nemcsak a lehetőségről szól. Imádom Tonyt és imádom Geezert. Épp decemberben játszottuk Geezerrel a The Mob Rulest a Dimebag jótékonysági emlékbulin... Olyan ez az egész, mintha egy család lennénk, és Ozzyt is jól ismerem. Nem zenéltünk együtt sokat, de a történetem része az az idő is, és ő is a családhoz tartozik. Vagyis nehéz lenne azt mondani a dologra, hogy nem. Azt viszont nem akarnám, hogy érintse a Kill Devil Hill dolgait. Ha megtörténne, úgy kellene intéznünk, hogy ez egyfajta ugródeszka legyen a Kill Devil Hillnek... Hogy mindkét irányba működjön a történet."

Vinny ugyanakkor hozzátette: egyáltalán nem örül Ward távozásának. „Engem is sokkoltak a hírek, fogalmam sincs, mi történik... Azt hittem, Bill benne van, és nagyszerűnek tartottam ezt. Szomorú ezek után egy ilyen vitát látni... És én sem tudok többet a részletekről, mint bárki más, fogalmam sincs, mi jár igazából a fejükben. De elsősorban Tonyért aggódom. Teljesen összetört, amikor először hallottam a limfómájáról... Hiszen még mindig csak igyekszem megemészteni Ronnie halálát."

Vinny Rex Brownnal közös új bandája, a Kill Devil Hill tavaly alakult meg, és tagjai olyannyira hisznek benne, hogy Rex még a Down sorait is viszonylag könnyű szívvel hagyta ott, miután megszülettek az első dalok. A csapat nevét viselő, március 27-én megjelenő első albumot Warren Riker (Down, C.O.C., Cathedral) producerelte, a csapat pedig a Black Sabbath, a Led Zeppelin és az Alice In Chains találkozásaként jellemzi zenei világát.

Vinny és bátyja, a hozzá hasonlóan legendás Carmine Appice március 30-án a Győri Ütős Fesztiválon tartanak Drum Wars bemutatót. További részletek a Livesound honlapján.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Tomika 2012-02-10 11:16
Na, ez az!!!
Egy kill devil hill bulit nagyon adnék!!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.