Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Végre fullosan beindul az egykori Anthrax gitáros új zenekara

A februári lemezmegjelenéshez képest némi késéssel, de végül úgy fest, tényleg mozgásba lendül a korábbi Anthrax gitáros, Dan Spitz új projektje, a Red Lamb. A csapat leszerződött egy nashville-i menedzsercéggel, és hamarosan megkezdődhet a turnézás, ami idén és egész 2013-ban folytatódik majd.

A nashville-i székhelyű Mind’s I Entertainmenthez szerződött a Red Lamb, Dan Spitz új zenekara, akik az év első felében, kizárólag digitális formában jelentették meg első nagylemezüket. Az Anthrax klasszikus korszakának szólógitárosa, Spitz fő partnere a munkálatok során a Megadeth főnöke, Dave Mustaine volt, aki producerként és társszerzőként is jegyzi az album dalait.

A Red Lamb konkrét terveiről egyelőre nem tudni sokat, de a menedzsment szerint hamarosan elindul az amerikai turné, 2013-ban pedig a világ többi része előtt is bemutatkozik majd a csapat. A fellépések között egy jótékonysági zenei fesztivál is lesz majd, amely az Autism Speaks alapítvány részére gyűjt majd pénzt, mivel Dannek és feleségének, Candinek 2007-ben két autista gyermeke született, és a gitáros és neje azóta az autizmus kutatásának aktív támogatói és elkötelezettjei.

Dannel készített tavaszi interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.