Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vai szerint már csak technikai egyeztetések függvénye a DLR Band-reunion

1220dlrSteve Vai szerint simán elképzelhető, hogy előbb-utóbb ismét összeáll David Lee Roth eredeti szólózenekara vele, Billy Sheehannel és Gregg Bissonette-tel. A gitáros szerint az elvi egyetértés megvan, innentől kezdve csakis ütemezés kérdése a dolog…

Nagyjából egy évvel ezelőtt, meglepetés-jelleggel majdnem ismét összeállt David Lee Roth eredeti szólózenekara Steve Vaijal, Billy Sheehannel és Gregg Bissonette-tel, de aztán olyan sokan gyűltek össze rájuk a szóban forgó Los Angeles-i klubban, hogy tűzvédelmi okokból le kellett fújni a bulit. „Amikor odaértünk, már ezerhétszáz ember zsúfolódott össze egy háromszázötven nézőre kalibrált helyen, és a hármas-négyes sor még ott kígyózott az utcán, a teljes háztömb körül”, idézte fel az Ultimate Classic Rocknak Steve Vai az eseményeket. „Soha nem is láttam még csak ehhez hasonlót sem, aztán amikor Dave kiszállt az autóból, az emberek teljesen megvadultak. Pedig maga a dolog abszolút esetlegesen, ártatlanul jött létre. Billy simán megkérdezte, mi lenne, ha egyszerűen csak felbukkannánk, és nyomnánk pár nótát? A Shyboyt, a Yankee Rose-t, amiket nem is kell összepróbálnunk előtte… Én meg igent mondtam, és arra gondoltam, talán Dave-et is érdekelné a lehetőség, így puhatolózni kezdtem, és abszolút benne volt. Nem próbáltunk, de átjött hozzám, átbeszéltük a dolgot, szóval tök kényelmesnek tűnt az egész.”

Noha a túlzás nélkül történelmi jellegű fellépés végül biztonsági okokból nem jött össze, Vai szerint a terveket nem ejtették. „Kicsit megkóstoltuk a tiltott gyümölcsöt, és mind egyetértettünk abban, hogy jópofa dolog lenne összehozni, szóval miért ne? Óriási korszak volt, óriási lemezeket csináltunk, óriási zenekar voltunk. Vagyis a dolog továbbra is terítéken van, a kérdés csak annyi, mikor érünk rá mindannyain egyszerre. Igazából ez ebben a bonyolult…”

 

Hozzászólások 

 
-5 #1 bogar 2016-10-28 14:38
Jaj!
Kell ez nekünk?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.