Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Utolsó „színes” albumával jelentkezik a Baroness, az első dal élő változata máris meghallgatható

0313baronessGold & Grey lesz a Baroness új albumának címe, amelyről koncertverzióban már meg is hallgatható egy friss szerzemény. A lemezhez már elkészült a szokásosan látványos borító is.

Legutóbb 2015-ben, Purple címmel adott ki új dalokat a savannah-i Baroness, de idén végre megérkezik a zenekar ötödik nagylemeze, amely a Gold & Grey címet viseli majd. John Baizley énekes/gitáros már a borítóval is elkészült az albumhoz, amelyet első verziójában be is mutattak. „Művészi és zenei értelemben a Baroness mindig is kompromisszummentesen állt a lemezekhez”, mondja Baizley. „A festmény a zenekar elmúlt tizenkét évére való, mélyen személyes visszatekintésemből született, és a kromatikusan tematizált lemezeink hatodik, utolsó darabját jelenti. Nagyon kalandos volt számunkra ez az utazás, bebizonyosodott, hogy a valóság furcsább a meséknél, és legalább annyiszor kerültünk mélypontra, mint csúcsokra. De osszességében a zenekar mindig is megfelelő csatornát biztosított számomra ahhoz, hogy kifejezzem magam, és valamiféle kényelemre találjak általa.”

A Gold & Grey pontos megjelenését még nem tudni, de a zenekar jelenleg máris a Deafheavennel turnézik Észak-Amerikában, és a koncerteken már játsszák a Borderlines című friss darabot, amelynek felvétele alább megtekinthető. A Baroness jelenlegi felállásában Baizley mellett Nick Jost basszer, Gina Gleason gitáros és Sebastian Thomson dobos zenél.

 

Hozzászólások 

 
#1 Codename333 2019-03-13 16:33
neeeeem tudom.....annyiszor próbálkoztam már ezzel a zenekarral hogy mindig alkotnak valamit ami tetszik tetszik de cska nem üti azt az ingerküszöböt mint mondjuk amit a Mastodon. Lehet egy élő buli jót tenne ezen a megítélésen.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.