Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Unspoken címmel bemutatta az új lemez első dalát a megújult The Dead Daisies

Közzétette új lemezének első felvezető dalát a The Dead Daisies. Mint ismeretes, a zenekar most már Glenn Hughesszal a fronton zenél.

0211dd

Tavaly nyáron Glenn Hughes vette át az énekesi és a basszusgitárosi posztot a The Dead Daisiesben John Corabi és Marco Mendoza helyén. A csapat – vagyis az egyszemélyi főnök és finanszírozó, David Lowy gitáros… – nem indokolta bővebben a döntést, mindössze annyival kommentálták a fejleményeket, hogy John és Marco úgy döntöttek: saját szólóprojektjeikkel szeretnének foglalkozni a jövőben. A Doug Aldrich gitárossal és Deen Castronovóval felálló banda hamarosan új lemezzel jelentkezik a Spinefarm kiadónál, és ugyan címmel, illetve pontos megjelenési dátummal egyelőre nem tudunk szolgálni, az első felvezető kislemezt Unspoken címmel máris kihozták.

A banda elméletileg július 13-án Budapesten, a Papp László Sportarénában játszana a Judas Priest vendégeként. Ugyan a koncertet hivatalosan egyelőre nem mondták le, a jelenlegi körülmények között nem tűnik túl valószínűnek, hogy megrendeznék. Remélhetőleg hamarosan okosabbak leszünk... Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 kamikaze 2020-04-17 13:05
Jó lesz ez! Nem azt mondom, hogy etalon, de a személycserékke l mintha egy ,,kis változás" is történt volna az egész zenekarral. Ebből még akármi is kisülhet, szerintem jobb lesz, mint az utolsó lemezük (ami persze az ő szintjükön nem nagy kunszt).
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.