Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Újra a Bon Jovi vezeti az amerikai listákat

0812jbjIsmét felkerült a Billboard-lista első helyére a Bon Jovi legutóbbi lemeze, a másfél évvel ezelőtti This House Is Not For Sale. A dologhoz kellett némi trükközés, de így is rekord.

Megjelenése és első listavezetése után rekordidős kihagyás, tizenöt hónap után ismét felkerült az amerikai listák élére a Bon Jovi 2016-os This House Is Not For Sale albuma, amelyből 120 ezer példány kelt el az Egyesült Államokban a múlt héten. Az eredmény gyakorlatilag kizárólag annak köszönhető, hogy – a Metallica mintájára – a Bon Jovi is felajánlotta, hogy ad egy példányt a lemezből mindenkinek, aki jegyet váltott az aktuális amerikai turnéra, amelyre múlt héten kezdték el árulni a belépőket. A tényleges eladásokba ugyanakkor csak azokat a lemezeket számították bele, amelyeket a vevők ténylegesen is megigényeltek. A mostani eredmény ráadásul azért is kiemelkedő, mert az anyag a megjelenés idején sem sokkal magasabb példányszámmal, 129 ezres eladással vezette a Billboard Top 200-at, a Bon Jovi lemezei közül már hatodikként.

A szóban forgó turné március 14-én startol Denverben, és egészen május végéig tart. Menet közben a csapatot még a Rock And Roll Hall Of Fame-be is beiktatják, ahol a két korábbi tag, Richie Sambora gitáros és Alec John Such basszer is fellép majd a jelenlegi felállással.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 cápaidomár 2018-03-07 18:10
Höh, rossz ízlésű amerikaiak...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.